Kívánságlista

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard (PC) Letölthető
PC

5 390 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-02-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +54 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard (PC) Letölthető letöltésének folyamata

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard (PC) Letölthető ismertető

A The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard futtatásához szükséges a THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM alapjáték Steames változatának megléte.

A DAWNGUARDTM az első hivatalos kiegészítő a The Elder Scrolls V: Skyrim® című játékhoz, ami 2011-ben az év játéka volt. Harkon a vámpírfejedelem újra hatalomra került. Az Elder Scrolls segítségével akarja végrehajtani az elképzelhetetlent - meg akarja semmisíteni a Napot. Csatlakozol az ősi Dawnguard rendhez, és megállítod őt? Vagy te magad válsz vámpírfejedelemmé? Új kalandok sorozata és számos új helyszín vár, a végső választás pedig a te kezedben van.

 

Jellemzők:

 • Új fegyverek, varázslatok és kiáltások
  Csatlakozz a Dawnguardhoz és használd a vadonatúj nyílpuskákat és Dragonbone (sárkánycsont) fegyvereket. Használj új varázslatokat és kiáltásokat, például a Soul Tear kiáltást, ami kitépi az ellenségeid lelkét és kegyencekké változtatja őket.
 • Légy te a Vámpírfejedelem
  Állj a vámpírok oldalára és légy te magad a Vámpírfejedelem! Szállj a talaj fölött, vagy változz át denevérekké, lebegtesd az ellenségeidet miközben elszívod életerejüket!
 • Új helyszínek és teremtmények
  Két új, fejleszthető erődítmény, a Volkihar kastély vagy a Dawnguard erőd közül választhatsz magadnak otthont. Harcolj új teremtmények (Death Hound-ok, Gargoyle-ok, Armored Troll-ok és vadonatúj sárkányok) ellen.

 

© 2012 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. The Elder Scrolls, Skyrim, Dawnguard, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are trademarks or registered trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

További tartalom betöltése.