Kívánságlista

Mario Kart 8 Deluxe + Joy-Con Wheel kormány-tok pár
Nintendo Switch

18 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-03-28
 • Törzsvásárlói kártya
  +190 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

Mario Kart 8 Deluxe + Joy-Con Wheel kormány-tok pár ismertető

Újabb epizóddal gyarapodik a népszerű Mario Kart-sorozat, hogy a Nintendo legismertebb figurái nyolcadszor is eldönthessék, ki teljesít a legjobban a volán mögött, méghozzá földön, vízen és levegőben egyaránt!

A Mario Kart 8 ismét túlmutat a hagyományos autóversenyeken, hiszen itt egyrészt nem csak átlagos pályákon zajlanak a féktelen küzdelmek, hanem gyakoriak a tenger alatti, vagy a felhők fölé emelkedő útvonalak is, amelyeket különféle őrült járművekkel teljesíthetünk Mario, Peach hercegnő, Yoshi és számtalan egyéb legendás Nintendo-karakter oldalán.

Természetesen téved, aki azt hiszi, hogy itt csak egyszerű autóversenyről van szó, hiszen a futamok közben akár ki is üthetjük a többieket, vagy legalább megnehezíthetjük a dolgukat, így a Mario Kart 8-ban nem csak a száguldás, hanem az akciók is nagy szerepet kaptak.

 • A Nintendo által megálmodott Mario-sorozat legismertebb hősei és ellenfelei várnak rád egy őrült, és rendkívül színes autóversenyben!
 • A Mario Kart 8 nem csak egy egyszerű versenyjáték, a változatos pályákon ugyanis a power-upok segítségével akár ki is üthetjük ellenfeleinket!
 • Éld át barátaid oldalán is ezt a felejthetetlen élményt a többjátékos módnak köszönhetően!

Imádod az autós játékokat, és mindent megtennél annak érdekében, hogy a lehető legautentikusabb formában irányítsd Nintendo Switch-en is olyan kedvenceidet, mint a Mario Kart 8 Deluxe? Ebben az esetben a te gyűjteményedből sem hiányozhat ez a Nintendo Switch Joy-Con kormány-tok, amely egy rendkívül hasznos kiegészítőként neked is segít abban, hogy könnyen és egyszerűen készíts magadnak egy kormánykontrollert.

Ehhez nem is lesz szükséged másra, mint a Nintendo Switch aprócska Joy-Con kontrollerére, amit csak egyszerűen bele kell pattintanod ebbe a praktikus kiegészítőbe ahhoz, hogy máris úgy száguldozz, mintha egy valódi autó kormánykerekét tartanád a kezedben. Sőt, mivel a csomag rögtön két kormány-tokot tartalmaz, az élményt azonnal megoszthatod egy barátoddal is!

További tartalom betöltése.