Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder

 • Super Mario Bros. Wonder
  Switch

  Super Mario Bros. Wonder

  • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
  • INGYENES szállítás Foxposttal*
  • change_circle Beszámítható
  • Készleten
  Kívánságlista
  20 890 Ft
  Bruttó ár
  15 990 Ft
  Bruttó használt ár

Super Mario Bros. Wonder előzetes

Super Mario Bros. Wonder ismertető

A Nintendo legnagyobb és legismertebb hőse, Super Mario csaknem negyven éve, 1985 óta kápráztatja el a játékosokat világszerte. Ez idő alatt rengeteg 2D-s, 3D-s platformer és mellékszál jelent meg Mario, Luigi és barátaik főszereplésével, az új Super Mario Bros. Wonder pedig ismét új szintre kívánja emelni a Mario élményt, és a platformer műfajt egyaránt.

A hagyományos, klasszikus Super Mario játékmenetet ezúttal a feje tetejére állították a Nintendo fejlesztői, az új Csodavirágok (Wonder Flowers) ugyanis bármelyik pályán teljesen megváltoztathatják az élményt. Ezek a játékot megváltoztató tárgyak lenyűgözően bizarr dolgokra képesek. A jól ismert zöld csövek életre kelnek, Mario hatalmas elefánttá vagy tüskés golyóvá változhat, és ez még csak a kezdet! Megváltozhat a gravitáció, új tereptárgyak, karakterek vagy pályaelemek tűnhetnek fel, a falakon is mászkálhatunk, vagy éppen hősünk megnyúlik, átváltozik, vagy kirepül a világűrbe. A Super Mario Bros. Wonder minden egyes pályája teljesen egyedi ötletek megjelenítésére képes, és sosincs két egyforma játékmeneti megoldás! A Nintendo mérnökei olyan érdekes ötleteket zsúfoltak az új játékba, amikre külön-külön is teljes produkciókat lehetne felfűzni.

De hogyan kerültek hőseink egy ilyen csodavilágba? A játék története szerint Mario és barátai meghívást kapnak a színes, gyönyörű Virágkirályságba (Flower Kingdom), amely nem messze fekszik otthonuktól, a Gombakirályságtól. Sajnos ugyanebben az időben Bowser király lebegő kastéllyá változik, és elszabadítja a káoszt ezen a békés tájon. Marión, Luigin, Peach hercegnőn és a többieken a sor, hogy megmentsék a napot – és vele együtt a Virágkirályságot – ebben a csodálatos új kalandban!

A Super Mario Bros. Wonder nemcsak ötletességével, hanem tartalmával is kitűnik a tömegből. Összesen 6 választható karakterrel játszhatod végig a kalandot. Mario a legismertebb mind közül, az önzetlen vízvezetékszerelő sosem habozik, ha segítenie kell egy barátján, vagy épp egy Koopa fejére kell ugrani. Luigi Mario „kistestvére”. Ha ők ketten összeállnak, akkor nincs semmi, amit ne érhetnének el! Peach, a Gombakirályság hercegnője mindig akcióra kész, és semmi sem tántoríthatja el céljaitól. Daisy egy másik hercegnő, akinek talán puccos ruhája és koronája van, mégis barátságos, és mindig két lábbal a földön jár. Toad picike, de annál nagyobb szíve van! Végül, de nem utolsósorban pedig ott van Toadette, a Toad faj rózsaszín képviselője. Mi a közös ezekben a hősökben? Mindannyian izgatottan és örömmel vetik bele magukat az új kalandba, bármi is várjon rájuk!

A Super Mario Bros. Wonder nemcsak profi játékosoknak ajánlható platformer, hanem a kezdőknek is bátran ajánlható. Aki nem biztos a dolgában, az valamelyik színes Yoshi hátára pattanva is játszhat. A Yoshik nem alakulnak át, ha valamilyen kiegészítőt veszel fel, ellenben nem is sérülnek az ellenféltől. Megesznek minden ellenfelet, képesek ki is köpni őket, és bármelyik főszereplőt elviszik a hátukon, akár elefánt formában is! Aztán ott van Nabbit, a kis ravasz nyúl, aki minden extra power-upot érmékké tud alakítani.

A változatos pályákon többféle felvehető power-up nyit meg új játékmeneti lehetőségeket. Az elefántgyümölccsel elefánttá változhatsz, és ormányoddal ütheted agyon az ellenfeleket, vagy nyithatsz új utakat a falban. A buborékvirág segítségével buborékokat fújhatsz, amik az ellenfeleket érmékké alakítják, és gond nélkül rájuk ugorhatsz. Végül a fúrógombával alagutat fúrhatsz a talajba, és korábban nem látott helyszíneket, szobákat találhatsz a pályákon.

Ha ügyes vagy, a játék során jelvényeket is összegyűjthetsz, amik új tárgyakat és játékmeneti lehetőségeket nyitnak meg. Az „akciójelvények” egy új mozdulatot tesznek lehetővé, például az ejtőernyő-sapkát, amivel biztonságosan ereszkedhetsz minden helyszínen. A „boost jelvények” passzív képességekkel ruházzák fel a szereplőket, például minden ellenfél legyőzése után érméket

kaphatsz. Végül a „profi jelvények” extra képességet adnak, ez csak haladó játékosok számára ajánlott.

Nemcsak játékmenetében és tartalmában páratlan, a Super Mario Bros. Wonder látványvilága is új szintre emeli a sorozat fényét. A 2D-s játékmenet plasztikus, térhatású, részben 3D grafikával párosul, amelynek briliáns színei és tükörsima képfrissítése mindent kihoz a Nintendo Switch konzolból. A még a New Super Mario Bros. játékoknál is szebb dizájn mindenkit lenyűgöz, aki csak egy pillantást vet erre az új kalandra. A Nintendo grafikusai elképesztően szép pályaelemekkel, képi hatásokkal és animációkkal újradefiniálták a felhőtlen videójáték fogalmát.

Ezt a fantasztikus élményt ráadásul meg is oszthatod barátaiddal vagy családtagjaiddal. A négyfős helyi kooperatív módban együtt lehet kalandozni a pályákon, meg lehet osztani a felvett power-upokat, és újra lehet éleszteni egymást. Nintendo Switch OnlineTM tagság esetén pedig bárkivel megosztható az élmény a világ minden tájáról. Segítsétek egymást a pályákon, vagy versenyezzetek, hogy ki ér célba előbb!

Innovatív játékmenetével, hihetetlen tartalmával és kompromisszummentes látványvilágával a Super Mario Bros. Wonder nem pusztán a legújabb, nagyszabású Mario kaland, hanem egy olyan hamisítatlan Nintendo játék, amely minden képességét kihasználja a Switch konzolnak, és utat mutat a platformer műfaj számára. Ne hagyd ki te se ezt a felejthetetlen kalandot – vár a csodák birodalma!

 • Akár négyfős helyi kooperatív játéklehetőség
Megrendelem

Super Mario Bros. Wonder képek

Super Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder galéria betöltése folyamatban
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder galéria betöltése folyamatban
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder galéria betöltése folyamatban
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder galéria betöltése folyamatban
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder galéria betöltése folyamatban
Super Mario Bros. Wonder
Super Mario Bros. Wonder galéria betöltése folyamatban