Star Wars Squadrons

Star Wars Squadrons

 • xboxone boxartStar Wars: Squadrons
  02 OKT.
  XBOX ONE

  Star Wars: Squadrons

  • Előrendelői ajándék
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  13 890 Ft
  Bruttó ár
 • playstation4 boxartStar Wars: Squadrons
  02 OKT.
  PS4

  Star Wars: Squadrons

  • Előrendelői ajándék
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  13 890 Ft
  Bruttó ár
 • pc boxartStar Wars: Squadrons
  02 OKT.
  PC

  Star Wars: Squadrons

  • Előrendelői ajándék
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  13 890 Ft
  Bruttó ár

Star Wars Squadrons előzetes

Star Wars Squadrons ismertető

A Star Wars rajongók már egészen rég várnak egy olyan űrhajós lövöldözős játékra, amely felér az olyan klasszikus címekhez, mint az X-Wing vs Tie Fighter és hasonlók. A Csillagok Háborúja univerzum végtelen lehetőséget kínál egy ilyen játékhoz, most pedig végre meghallgatásra találtak ezek a kívánságok. A Star Wars: Squadrons egy izgalmas, rendkívül látványos űrhajós játék, amelyben pilóta lehetsz az Új Köztársaság és a Birodalom oldalán is, egy vadonatúj kampányban, amely a Jedi Visszatér eseményei után játszódik.

A Halálcsillag felrobbantásával a lázadók és a birodalmi erők közötti háború még nem ért véget. Az Új Köztársaság, és a Galaktikus Birodalom megmaradt seregei tovább küzdenek a galaxisban, ezért a legjobb pilótákra van szükségük. A Star Wars: Squadrons nagyszabású egyjátékos kampányát mindkét oldalról végigjátszhatod, találkozhatsz ismerős és új karakterekkel, és megismerheted a filmek utáni háború eseményeit.

A játékmenet belső nézetű, könnyen kezelhető, mégis összetett rendszert használ, amelyben ügyelni kell az energia elosztására (például a fegyverek, a hajtóművek és a pajzsok között), és az egyes járművek repülési képességeire is. Egy X-Wing vagy Tie Fighter irányítása teljesen más, mint a bombázóké, márpedig a kampány során mindet vezetni kell, különböző, változatos küldetéseket teljesítve hatalmas csillagrombolók árnyékában, aszteroida mezőben, vagy ellenséges bázisok körül. A Star Wars: Squadrons hatalmas űrcsatákat, és fejlett grafikus motorjának köszönhetően a filmeket idéző, lenyűgöző látványt ígér.

A nagyszabású egyjátékos kampány mellett természetesen online multiplayer lehetőség is rendelkezésre áll. 10 fős 5v5 csatákban lehet részt venni, ahol te választhatod meg, melyik oldalon küzdesz, és milyen szerepben. Vonulj a csatamezőre egy fürge vadászgéppel, vagy koncentrálj a feladatra egy komolyabb bombázó űrhajó fedélzetén. A multiplayer meccsek során számtalan új kozmetikai elem nyitható meg, például festések és pilótafülke díszek az űrhajók számára, és sok minden más.

A Star Wars: Squadrons egy vadonatúj, teljesen különálló élmény, amely nem tartalmaz mikrotranzakciókat vagy előfizetéseket. Minden jutalom a játék során nyitható meg. A számtalan behozható extra és a filmszerű látvány gondoskodik róla, hogy ez az űrháború hosszú távon is érdekes legyen. Mindenkire szükség van, legyél pilóta te is a Csillagok Háborújában!

Megrendelem