Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 galéria

Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 előzetes

Star Wars Battlefront 2 ismertető

A Star Wars Battlefront 2 előzetese hatalmas tapsvihart kiváltva 2017. április 15-én bemutatásra került, és első ránézésre valóban az eddigi legígéretesebb Star Wars játéknak tűnik. A fejlesztők most kiváltképpen nagy hangsúlyt fektettek a játékosok visszajelzéseire, és bemutatóban rengeteg újdonságról rántották le a leplet, ami a korábbi Star Wars Battlefront játékban még nem volt benne.

Hamarosan újra átélhetjük a Csillagok Háborúja univerzumának legnagyobb összecsapásait, a Star Wars Battlefront 2 ugyanis minden eddiginél szebb, összetettebb és realisztikusabb formában hozza el közénk a lázadók és a birodalmiak küzdelmeit, sőt, többjátékos mód tekintetében birodalmi összecsapások mellett már a klónháborúk idejére is visszatérhetünk majd a Battlefront 2-ben. Az előző rész hatalmas fegyverarzenálja mellett a második epizódban nagy újításokra számítunk a fegyverzetet tekintve, ugyanis a különböző droidhadseregek illetve katonai gépek legyőzéséhez is célszerű volt ionfegyvereket bevetnünk.

Helyszínek tekintetében megerősítették, hogy végre ellátogathatunk olyan helyszínekre is, mint a Kamino, a Nabooi palota, illetve a Vardos, ami a Star Wars Battlefront 2 főhősének, Iden Versio szülőbolygója. Természetesen még ezeken felül sok más bolygóra ellátogathatunk majd, köztük az előző rész már jól ismert helyszíneire is. A korábbi részből jól ismert hősök is bővülnek majd, tehát a klasszikus karakterek, mint Han Solo, Darth Vader vagy Luke Skywalker mellett már olyan legendás karakterek bőrébe is bújhatunk mint Darth Maul, Rey, Yoda mester vagy Kylo Ren.

Ha ez még nem lenne elég, elárulták azt is, hogy soha nem látott űrcsatákat élhetünk majd át, ahol a cél már nem csak az ellenséges vadászhajók likvidálása, hanem a cirkálók illetve csillagrombolók és a komplett flotta megsemmisítése. Az előző részhez képest sokkal jobban kell tehát taktikáznunk a csillagközi ütközetekben is, főként, hogy az űrtörmelékek között valóban csak a legjobb pilóták tudnak elmenekülni az üldöző vadászgépek elől.

A Star Wars Battlefront 2 legnagyobb újdonsága az lesz, hogy a sorozat történetében először egy egyjátékos kampányt is átélhetünk benne. A Battlefield 1-et is megalkotó DICE gondosan ügyelt arra, hogy ne csak logikátlanul egymás után pakolt küldetéseket kapjunk, hanem egy komplett és egyben vadonatúj élményt, amely képes kiegészíteni a mozifilmek izgalmas történetét egy főként a hatodik és a hetedik filmes epizód között játszódó cselekménnyel. Összességében a Battlefront 2 meglehetősen jó kampány móddal rendelkezik, ahol teljesen egy filmbe illő izgalmas történetet kapunk. Egyszerűen elmondhatatlanul nagy öröm, hogy végigjátszhatjuk a Star Wars világának 6. és 7. epizódja közötti eseményeket.

Iden Versio, akinek már az apja is admirálisként szolgálta a galaktikus birodalmat, a császár elit alakulatának az Inferno Squad (Pokol osztag) parancsnokaként veszi fel a küzdelmet a lázadó csapatokkal. Az Endor holdon végzett küldetése során az első sorból nézi végig a 2. halálcsillag pusztulását, ezzel együtt Palpatine császár és az I. Galaktikus Birodalom bukását.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Star Wars univerzum egyik legsötétebb történetéhez érkeztünk. A haraggal teli parancsnokot többé már csak egyetlen dolog érdekli. Iden Versio véres bosszút áll az uralkodóért és a megtört birodalomért, ehhez pedig még magával Luke Skywalkerrel is képes szembenézni.

Rendeld elő a játékot még ma, és ezért cserébe most olyan értékes ajándékok üthetik a markodat, mint Yoda fénykard-tudománya vagy a Star Wars: Az utolsó Jedik mozifilmhez kapcsolódó extra tartalmak.

Ha a Star Wars Battlefront 2 játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség is vár rád!
A Star Wars Battlefront 2 megjelenik Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra.
Megjelenési dátum: 2017.11.17.

Megrendelem

Star Wars Battlefront 2 Béta

Meglepően jól sikerült a Star Wars Battlefront 2 bétája. Köztudott, hogy október 4-én az előrendelők már kipróbálhatták a készülő játékot, a többiek pedig október 6-án csatlakozhattak bele a harcba, ami egészen október 9-ig tart. A játék olyan megunhatatlan pillanatokat tartalmazott, amire azt kellett mondanunk, igen nagyon kevés volt ez a néhány nap. Egyszerűen szenzációs, amit az új Battlefront 2-ben átélhettünk.

A sztori módból láthattunk egy igazán hátborzongató előzetest, ahol Iden Versio apja közli személyesen lányával az uralkodó halálát. A megtört birodalom a saját jövőjét akarja biztosítani, és ehhez képes mindent bevetni ami csak szükséges. A birodalmat már a bosszú élteti, hogy szétzúzzák végleg a reményt, ami a lázadókat éltet. Érdemes tehát odafigyelnünk a történetre, ugyanis végre kiderülnek azok a titokzatos események, amelyek a Star Wars varázslatos világában felölelik a hatodik és hetedik epizód között zajló eseményeket.

Amikor belevetettük magunkat a játékba, a klónháború idejére csöppentünk, ahol egy 40 fős Galactic Assault módban a Naboo bolygó királyi palotáját kellett megvédenünk, vagy éppen ostromolnunk. A droidok feladata egy MTT csapatszállító védelme volt, ahol egészen a palota bejáratáig kellett kísérnünk a csapatszállítót. A klónoknak nem volt egyszerű a dolguk, ugyanis az erős páncélzata miatt, csak a pályán megtalálható ionágyúval tudták sebezhetővé tenni az MTT-t, onnantól pedig összehangolt támadásra volt szükség, amíg a droidok védelmei rendszere újra aktiválásra került. Amint a csapatszállító elérte a palota bejáratát, a klónok visszavonulásra kényszerültek. További feladatuk az volt, hogy megakadályozzá a droidok bejutását a királyi palotába. A droidok három bejárat felől támadhattak, ami eléggé megnehezítette a klón csapatok dolgát. A droidok végső célja a trónterem elfoglalása, és a visszavonálsra kényszerült klón csapatok megsemmisítése volt.

A szintén 40 fős Starfighter Assault játékmódban olyan űrcsatát láttunk a Star Wars Battlefront 2-ben, amelyhez még csak hasonlót sem láthattunk bármely csillagok háborúja játékban, de talán még más űrben játszódó játékban sem. A jól megszokott vadászgépek mellé, mostantól bombázót is választhatunk magunknak. Helyett kapott a játékban a lázadók által használt Y-szárnyú, a birodalmiak oldalán pedig Vader nagyúr kedvenc bombázója, a Tie Bomber. Ezek természetesen lassabbak ugyan kisebb társaiknál, cserébe sokkal masszívabbak, tehát jobban ellenállnak az ellenséges támadásnak, és nehézfegyverzetük is magáért beszél. Szükség is van rá, ugyanis néhol nagyobb cirkálókkal is szembeszálhatunk, vagy éppen célba vehetjük a pajzsgenerátort, vagy a reaktormagot. A légi egységek terén sokkal kiegyensúlyozottabb a helyzet. Az elfogóvadászok esetében, mint az A-szárnyú vagy a Tie Interceptor sokkal inkább a sebességen és a gyors rajtaütésen van a hangsúly mint az űrhajó támadóerején, az X-szárnyú és a hagyományos Tie vadász esetében pedig egyfajta középutat fedezhetünk fel az elfogóvadászok és a bombázók között. A játék során végigmehetünk egy komplett csillagromboló elpusztításán, amihez először a birodalmi védelmet kell megtörnünk, és levadásznunk a csillagrombolót kísérő kisebb cirkálókat. Természetesen a galaktikus birodalom minden erejét be is veti, hogy ezt megakadályozza.

Ellátogathattunk Maz Kanata kastélyába is, így a Takodana bolyhón a lázadó csapatok és az első rend rohamosztagosai küzdöttek meg egymással. Már első pillantásra elkalandotrunk, ugyanus a játék szemetgyönyörködtető részletességgel van kidolgozva, és harc helyett vagy fél percen keresztül csak álltunk, hogy megcsodáljuk a növényzetet, vagy a szélben felkapott avart. Itt is találkozhatunk a Jet pacckel felszerelkezett Rocket trooperrel, aki akár a levegőből is nehézfegyverzettel képes támadni, vagy a Flame trooper, aki egy hatalmas lángszórót cipel magával.

Nem maradhat el a szórakozás akkor sem, ha úgy döntünk, hogy a Battlefront 2-ben az előző részhez hasonlóan osztott képernyőn is szeretnénk játszani a barátainkkal, ugyanis egy játékmód keretein belül most ki is próbálhattunk egy split screen küldetést, ahol egyikünk Darth Maul bőrébe bújva mutathatta meg a klón hadseregnek, az erő sötét oldalát.

Megrendelem

Star Wars Battlefront 2 gépigény (PC)

Star Wars Battlefront 2 minimum gépigény

 • Operációs rendszer: Windows 7 64-Bit
 • CPU: Intel Core Core i3-6300T 3.3GHz, AMD FX-4350
 • Memória (RAM): 8 GB
 • Videokártya (VGA): 2 GB / NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7850
 • Merevlemez: 40 GB
 • DirectX: 11.0

Star Wars Battlefront 2 ajánlott gépigény

 • Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64-Bit
 • CPU: Intel Core i5-6600 3.3GHz, AMD FX-8370
 • Memória (RAM): 16 GB
 • Videokártya (VGA): 4 GB / GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290
 • Merevlemez: 40 GB
 • DirectX: 11.0