Kívánságlista

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
PS Vita

7 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-29
 • Törzsvásárlói kártya
  +80 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ismertető

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition ismertető

Egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban jelent meg újra a népszerű DC képregényekből és -filmekből ismert szuperhősöket a középpontba állító Injustice: Gods Among Us, ami a verekedős játékok legszebb hagyományait kívánja képernyőnkre varázsolni, méghozzá olyan szereplőkkel, mint Batman, Superman, Flash, Joker vagy éppen Wonder Woman. A cél, hogy kiderüljön végre: vajon ki a legerősebb harcos a DC univerzumában?

Az Injustice: Gods Among Us címe elsőre talán ismeretlennek tűnhet, holott a háttérben egy rendkívül ismert és bejáratott fejlesztőcsapat, a Mortal Kombattal bizonyított Netherrealm Studios áll, akik a múltban már bizonyítottak a minőséget illetően, így biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is egy nagyszerűen kivitelezett és jól kiegyensúlyozott verekedős játékot kapunk tőlük.

Akárcsak a Mortal Kombat legutóbbi epizódjában, úgy természetesen az Injustice: Gods Among Us-ban is alaposan különböznek egymástól a harcosok, így míg Flash elképesztő gyorsaságával, addig Batman különleges high-tech fegyvereivel, Joker pedig aljas furfangjaival és csapdáival tűnik ki a többiek közül.


Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition keretein belül ráadásul most egy minden eddiginél teljesebb kiadásban juthatsz hozzá a kritikusoktól számtalan elismerést bezsebelt játékhoz, avagy alapból elérheted hozzá az alapjátéknál DLC formájában érkezett harcosokat, így General Zod, Lobo vagy Lady Zatanna bőrébe is belebújhatunk, de alternatív jelmezek, új S.T.A.R. Labs-minijátékok és egyéb extrák is a rendelkezésünkre állnak majd ebben a kiadásban.

 • Küzdj meg te is a legismertebb DC-s szuperhősök oldalán, a PlayStation Vita konzolon most első ízben!
 • Superman, Batman, Joker és Flash csak arra várnak, hogy sajátos kombóiknak, képességeiknek és mozdulataiknak hála kideríthesd, ki a legjobb harcos a DC univerzumban!
 • Szerezd be a játékot az alapkiadáshoz képest rengeteg extrával, így juss hozzá a hat új harcoshoz és az alternatív jelmezekhez!
 • Rombold le a pályákat, és fejezd be a küzdelmet egy teljesen más helyszínen! A harcoknak semmi sem szabhat határt!
További tartalom betöltése.