Kívánságlista

FIFA 14 Legacy Edition
PS Vita

7 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +75 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

FIFA 14 Legacy Edition ismertető

FIFA 14 ismertető

Idén sem kell nélkülöznünk a FIFA-sorozatot, az EA Sports ugyanis gondoskodott arról, hogy az aktuális évad ezúttal is elkészülhessen, így a futball szerelmesei ismét számtalan apró újdonság és finomhangolás társaságában csaphassanak bele a virtuális labdarúgásba, a csapatépítésbe és a franchise-ra jellemző sajátos opciók sokaságába.

A FIFA 14-ben az újdonságok terén is követték a fejlesztők a korábbi években kitaposott útvonalat, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy ezúttal is arra mentek rá, hogy minél realisztikusabbá és minél tökéletesebbé váljon a játék. Ehhez első ízben a fizikai motorhoz nyúltak hozzá, aminek köszönhetően sokkal valószerűbben mozognak majd a játékosok, a rúgásoknak immáron valódi erejük lesz, a labda pedig tényleg labdaként viselkedik, útjára pedig számtalan erő és tényező gyakorol hatást.

A fizikai motor mellett a mesterséges intelligencia csiszolása sem maradhatott ki a felhozatalból, ami szintén a valószerűbb helyzetek lemintázását szolgálta. Legyen szó a passzokról, a cselezésről, a védekezésről vagy a lövésekről, a továbbfejlesztett programozott értelem miatt sokkal életszerűbben reagálnak majd a focisták, mint korábban bármikor.

A FIFA 14-ben természetesen igazi újdonságok is megjelennek majd, így a tiszta lövés lehetősége vagy éppen a labdafedezés opciója, amit tökéletesítettek és külön opcióként emlegetnek az EA Sports emberei, segítségével pedig lényegesen változatosabb helyzeteket teremthetünk a pályákon annak érdekében, hogy mi lőhessük be a győztes gólt.

Az újdonságok mellett természetesen visszatérő elemekkel is találkozunk majd, így az összes kedvelt játékmód és az online opciók is szerves részét képezik a FIFA 14-nek, sőt, a sokak által kedvelt Ultimate Team sem maradhatott ki a sorból, aminek köszönhetően akár álmaink focicsapatát is összeállíthatjuk magunknak.

 • A PlayStation Vitás változatban a konzol minden tulajdonságát kihasználhatod az irányításban!
 • Válaszd ki kedvenc csapatodat és nyerd meg velük a bajnokságot!
 • Rengeteg újdonság és finomhangolás vár rád, hogy mindennél valószerűbb élmény várjon rád a FIFA 14-ben!
További tartalom betöltése.