Kívánságlista

FIFA 13
PS Vita

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-09-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

FIFA 13 ismertető

fifa 13

FIFA 13 ismertető

A hatalmas népszerűségnek örvendő futball játéksorozat legújabb része a határokat feszegeti: eddig nem tapasztalt minőségben mutatja be a közkedvelt sportág minden egyes mozzanatát, miközben szoros kapcsolatot épít ki a játékossal.

A realisztikus játékmenet megteremtésének érdekében számos innovatív funkció került bevezetésre, köztük a First Touch Control, amely minden eddiginél valósághűbb labdakezelést tesz lehetővé, s magával hordozza a valódi játék olykor kiszámíthatatlan végkimenetelét. 

FIFA 13 PS Vita Screenshot

korszerű mesterséges intelligenciának köszönhetően a csapatjáték új fogalmát ismerhetjük meg a virtuális focipályán, a különféle online opciók pedig szociális központtá alakítják a játékot az EA Sports Football Club bevonásával. 

A FIFA 13 a Sony hordozható konzolját sem kerüli el, a PS Vita lenyűgöző teljesítményének köszönhetően pedig újszerű játékélményben lesz részünk útközben is! Használd az érintőpanelek kisegítő funkcióit a pontosabb passzok érdekében és lődd kapura a labdát páratlan pontossággal!

További tartalom betöltése.