Kívánságlista

Assassin's Creed III (3) Liberation
PS Vita

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-10-31
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Assassin's Creed III (3) Liberation ismertető

AC III Liberation

Assassin's Creed III (3) Liberation ismertető

Az Assassin's Creed III mellett egy "kisebb" mellékág is érkezik, méghozzá kizárólag PS Vita konzolra; a Liberation alcímre keresztelt epizód már csak azért is igen figyelemreméltó, mivel a sorozat történetében először egy női főhőst állít a játék középpontjába.

Maga a játékmenet mit sem változott a nagygépes verziókhoz képest; most is egy profi orgyilkost irányíthatunk, aki akrobatikus ügyességének hála akár a háztetőkön közlekedve is megközelítheti célpontjait, hogy aztán késekkel, kardjával, pisztolyával vagy rejtett pengéivel végezzen velük. A harcrendszer ezúttal is a gyors csapásokra és a visszatámadásokra épít; ezek használata nélkül nem sok esélyünk lehet a túlélésre!

Assassin's Creed III (3) Liberation PS Vita Screenshot

Ahogy az Assassin's Creed 3, úgy ez is az Amerikai Függetlenségi Háború idején játszódik, így a lőfegyverek már meglehetősen elterjedtnek számítanak a katonák közt - ez sokszor teljesen új megközelítést és eltérő taktikákat kíván meg az előző epizódokban használtaktól.

Természetesen a PS Vita képességei sem maradtak kihasználatlanul: az érintőképernyő és a hátsó érintőfelület a harcok vagy a különböző minijátékok során lehetnek hasznosak, a beépített giroszkóp pedig például az egyensúlyozásnál játszhat komoly szerepet.

Assassin's Creed III Liberation a GAMERS.hu ajánlásával!

További tartalom betöltése.