-14%
Kívánságlista

Uncharted 4 A Thief's End
PS4

6 499 Ft
5 599 Ft
Bruttó ár

A termék elérhető használt verzióban is.
3 999 Ft
 • Black Friday 2020 Nyár Sony Szoftver Akció
 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-05-10
 • Törzsvásárlói kártya
  +56 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Uncharted 4 A Thief's End ismertető

Az Uncharted-sorozat negyedik epizódjában Nathan Drake egy újabb izgalmakkal és veszélyekkel teli kalandra indul, ám ezúttal nem egyedül, hanem testvére oldalán vág neki az ismeretlennek. Az Uncharted 3 története után mintegy három évvel kezdődő cselekményben Sam azzal keresi fel hősünket, hogy az élete függ Henry Avery elveszett műkincsének megtalálásától, ami kutatásai szerint az egykoron kalózok által alapított Libertálián, egy mitikus madagaszkári kolónián került elrejtésre. Drake hátrahagyva addigi nyugalmas életét, azonnal felkerekedik, hogy nekivágjon a kincsvadászatnak, azonban dolgát nehezíti, hogy két ismert és rivális kalandor, Rafe és Nadine is az elveszett ereklye után kutakodik, munkájukat pedig még egy jól felfegyverzett magánhadsereg is segíti.

"...ezúttal sokkal nagyobb mozgásterünk lesz..."

Az Uncharted 4 A Thief's End játékmenete a páros felállás ellenére is megmaradt a sorozat által jól kitaposott ösvényen, ezáltal egy olyan külső nézetes akciójátékot kapunk, amelyben az akciók és az ügyességünkre alapozó kihívások egyaránt nagy szerepet kaptak. A korábbi lineáris pályatervezéssel ellentétben ezúttal sokkal nagyobb mozgásterünk lesz, céljainkat tehát több útvonalon is megközelíthetjük, ami alapvetően határozza meg a játékmenetet, hiszen ezzel rengeteg mellékszálat fedezhetünk fel akár a történetben is. A játékban minden döntésünknek súlya, következménye lesz, hiszen egészen más mederbe terelhetjük a sztorit, ha megküzdünk egy előttünk álló ellenséges csoporttal, vagy egy titkos barlangon keresztül egyszerűen megkerüljük őket.

Az újgenerációs mesterséges intelligenciának köszönhetően az ellenfeleknek minden eddiginél nagyobb szerep jut, így nemcsak komolyabb kihívásnak ígérkezik velük a harc, hanem egészen meglepő dolgokra is képesek lesznek, így például kutathatnak utánunk, közelharc során pedig elgáncsolhatnak vagy elkaphatják a lábunkat, ha le akarjuk dobni őket egy sziklaperemről. Az Uncharted 4 A Thief's End rengeteg újdonsággal színesíti majd a korábbról jól ismert játékélményt, így a két testvérpár rivalizálása, a gyűjtögetni való műkincsek – amelyek újabb értékes információkat is tartalmazhatnak –, vagy a kötél, a csáklya és az általános fegyverek mellett megjelenő újabb eszközök mind a változatosságot szolgálják majd. Sőt mi több, a Naughty Dog a sorozat életében először többjátékos módról is gondoskodott a rajongóknak!

  • Éld át Nathan Drake legújabb kalandját, amelyben testvére oldalán elveszett kalózkincsek nyomába ered!
  • Harcolj, lopakodj és cselezd ki az ellenfeleket, de vigyázz: minden eddiginél fejlettebb mesterséges intelligenciával figyelik minden lépésedet!
  • Teljesítsd a különféle ügyességi feladványokat, amelyek során hol szédítő magasságokat kell meghódítanod, hol veszélyes feladatokban kell a másodperc törtrésze alatt bizonyítanod rátermettségedet!
  • Az Uncharted 4 A Thief's End tökéletesen bemutatja, hogy mekkora erő lakozik a PlayStation 4-ben, így lélegzetelállító látványban lehet részed a játékban!
  • Ez a játék Playstation 4 Pro konzolon továbbfejlesztett grafikával játszható! (4K és HDR technológia gyorsabb stabilabb képfrissítés)
További tartalom betöltése.