Kívánságlista

Playstation 4 (PS4) Dualshock 4 Kontroller (Star Wars Limited Edition)
PS4

17 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-11-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +180 pont
 • Hivatalos Sony garancia
  1 év

Playstation 4 (PS4) Dualshock 4 Kontroller (Star Wars Limited Edition) ismertető

Új konzol, új kontroller - a PlayStation 4 debütálásával egyidőben a DualShock kontroller is egy teljesen új sorozatot kap, mely igazi next-gen élményt tesz lehetővé az új játékgépen. Íme a DualShock 4 kontroller!

"...egy Share gomb is megjelent a kontrolleren, mellyel játékmenet-videókat és képeket oszthatunk meg..."

A fő gombok, vagyis a bal oldali irányválasztó, a jobb oldali funkciógombok vagy az analóg karok helyzete mit sem változott, ahogy azonban mondani szokás, az ördög a részletekben rejlik: eltűnt például a Start és a Select gomb, az ő helyüket az Options billentyű veszi át. Emellett egy Share gomb is megjelent a kontrolleren, mellyel játékmenet-videókat és képeket oszthatunk meg barátainkkal!

A legnagyobb újdonság azonban nem ez, hanem sokkal inkább a középen elhelyezkedő érintőfelület, mely némileg a PS Vita-hoz teszi hasonlóvá a kontrollert. Mondanunk sem kell, jóval egyszerűbb lesz egy-egy érintéssel fegyvert váltani vagy mozogni az adott játékban! Ami még első ránézésre feltűnhet, az az irányító hátulján elhelyezkedő világító sáv, mely a precíz mozgásérzékelést szolgálja. Az Eye kamera ennek hála könnyebben nyomon tudja követni a kontroller helyzetét, ez pedig új, izgalmas lehetőségeket tár fel a játékmenet terén.

Ha pedig valami igazi különlegességre vágysz, ezen kívül pedig megőrülsz a Csillagok Háborúja univerzumáért, akkor most egy direkt a népszerű sci-fi sorozatnak szentelt DualShock 4 kontrollert is beszerezhetsz magadnak, amely a félelmetes Darth Vader nagyúrra hajazó színkombinációval garantáltan nagyobb élményt nyújt majd – nem csak Star Wars-játékok közben!

 • Stílusos kialakítás, a fő funkciók terén változatlan gombkiosztás,
 • Érintőfelület, mely jóval egyszerűbbé teszi bizonyos játékok irányítását,
 • "Share" gomb, hogy megoszthasd képeidet, videóidat, eredményeidet más játékosokkal,
 • Világító sáv a kontroller hátulján, hogy a mozgásérzékelés se szoruljon háttérbe!
További tartalom betöltése.