Kívánságlista

Mortal Kombat X (használt)
PS4

3 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-04-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+
 • warning A használt játékszoftverek esetében a digitális kóddal aktiválandó tartalmak már nem részei a használt változatnak!

Mortal Kombat X (használt) ismertető

Tízedik alkalommal térnek vissza a legendás Mortal Kombat-sorozat harcosai, hogy minden eddiginél brutálisabb és látványosabb összecsapásokat élhessünk át velük az aprólékosan kidolgozott harcrendszer, valamint a szó szerint lenyűgöző küllem társaságában.

"...minden eddiginél változatosabb és brutálisabb kombók..."

A Mortal Kombat X keretein belül mindenki elérhető, aki valaha is számított a sorozatban, így például visszatért Scorpion és Sub-Zero, ám természetesen olyan vadonatúj harcosok is várnak ránk, mint amilyen Cassie Cage – avagy Johnny Cage és Sony Blade lánya –, Kotal Kahn – az azték véristen – vagy éppen a rovarképességekkel bíró D'Vorah. A klasszikus árkád verekedős játék egyik nagy újdonsága, hogy minden karakter három különféle változatban is elérhető lesz, így Scorpiont mondjuk a Hellfire, Ninjutsu és Inferno formájában küldhetjük majd harcba, amelyek természetesen egytől-egyig más élménnyel és játékmenettel szolgálnak számunkra.

A Netherrealm Studios fejlesztői gondoskodtak továbbá arról is, hogy a rengeteg új és visszatérő karakter mellett az alkotás erősségének számító harcrendszer is fejlődést mutasson. Ennek köszönhetően a Mortal Kombat X-ben a továbbfejlesztett mechanizmus mellett minden eddiginél változatosabb és brutálisabb kombók, valamint X-Ray mozdulatok várnak ránk, ezen felül pedig ott az összetett történet is, ami tökéletes alapot szolgáltat az új karakterek bevezetéséhez. A sorozat történetében először ráadásul már a környezetünket is kihasználhatjuk az összetűzések során, így pályától függően fegyverként használhatjuk fel az egyes tárgyakat és objektumokat – ezzel garantálva a minden eddiginél változatosabb és monumentálisabb harcokat.

 • Visszatért a legendás Mortal Kombat-sorozat, hogy újra harcolni hívja a rajongókat!
 • Csatázz a vadonatúj karakterek oldalán, vagy ütközz meg a jól ismert régi szereplőkkel!
 • Minden eddiginél brutálisabb kombók és mozdulatok várnak rád, amik mellett ezúttal a környezetet is kihasználhatod a bunyók során!
 • A PlayStation 4-es változatban igazi újgenerációs élmények várnak rád!
További tartalom betöltése.