Kívánságlista

Killzone Shadow Fall

PS4
6 499 Ft
Bruttó ár

A termék elérhető használt verzióban is.
3 999 Ft
 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-12-13
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Killzone Shadow Fall ismertető

A Killzone: Shadow Fall harminc évvel az előző rész után veszi fel a fonalat, a világ pedig jó pár változást megélt ennyi idő alatt: a kolóniákat védelmező ISA és a jól ismert, "világító szemű" Helghast hadsereg békekötésre kényszerült, a megegyezés azonban meglehetősen törékeny alapokon nyugszik. Elég egyetlen elszánt forradalmár, és máris újra kitör a könyörtelen háború...

"...jóval nagyobb pályákon kalandozhatunk..."

A Shadow Fall nem egy egyszerű FPS; a legújabb Killzone-epizód maga a nagybetűs Háborús élmény, annak minden egyes velejárójával együtt. A fedezékek közt ide-oda cikázva egy másodpercnyi pihenőt sem kapunk, ellenfeleink nem ismernek könyörületet - sosem tudhatjuk, melyik irányból fog érkezni a következő támadás, vagy hogy egyáltalán hány Helghast bújkál még az épületek romjai közt.

Mindez szemkápráztató grafikával és technológiai kidolgozottsággal párosul, mely maximálisan kihasználja a PS4 erősebb hardvere nyújtotta lehetőségeket. A korábbi epizódokhoz képest jóval nagyobb pályákon kalandozhatunk, a változatos fegyverarzenál pedig gyakorlatilag bármilyen megközelítést lehetségessé tesz: lehetünk távoli mesterlövészek de akár közelről harcoló gépfegyveresek is, a döntés csakis a miénk!

A PS4 egyik fontos alapelve a közösség támogatása, ez pedig itt sincs másként: az online multiplayer mód jelenléte mellett a Share gomb használatával akár single player játék közben is kapcsolatba léphetünk más játékosokkal, és megoszthatjuk velük elért eredményeinket vagy épp segítséget kérhetünk egy-egy nehezebb küldetés teljesítésében.

 • Killzone élmény a négyzeten: a PS4 képességeivel karöltve az eddigi legösszetettebb epizód tárul szemeink elé,
 • Izgalmas, fordulatokkal teli történet, mely bővelkedik az izgalmakban,
 • Online multiplayer változatos játékmódokkal és lehetőségekkel!
További tartalom betöltése.