Kívánságlista

Diablo III: Rise of the Necromancer (ESD HUN)

PS4
4 799 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető,
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-07-27

Diablo III: Rise of the Necromancer (ESD HUN) letöltésének folyamata

Diablo III: Rise of the Necromancer (ESD HUN) digitális kód hozzáférés

Diablo III: Rise of the Necromancer (ESD HUN) ismertető

DIABLO® III: RISE OF THE NECROMANCER™

Legyek zengenek a rothado tetemek felett es a frissen ontott ver betegesen edes illata utat engedett az előhalottak iszonyatos bűzenek. Kehjistan deli dzsungelei felől egy hatalmas feltamasztottakbol allo hadsereg menetel, mikozben a Diablo III legujabb hőset udvozoljuk—a Nektromantat! A nekromanta felemelkedese csomag egy uj karaktert, jatekbeli petet, diszitő szarnyakat, ket karakterhelyet, egy portrekeretet, zaszlotartot, lobogot es lobogojelet tartalmaz. Nem jatekbeli kepek. A jatek kulon megvasarolhato es szukseges a csomag hasznalatahoz.

Egyszeri licencdij tobb PS4 rendszerre valo letolteshez. Nincs szukseg a PSN-re valo bejelentkezesre a fő PS4-en valo hasznalathoz, azonban szukseges a tobbi PS4 rendszerhez. Lasd az Egeszsegugyi figyelmezteteseket a fontos egeszsegugyi informaciokkal kapcsolatban a termek hasznalata előtt. Ezt az utalvanykodot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, es a kibocsatonal csak azok a felhasznalok valthatjak be, akik Magyarorszagon bejegyzett SEN fiok (korabbi neven PlayStationRNetwork fiok) rendelkeznek. A 18 even felulieknek szolo tartalomra/szolgaltatasokra vonatkozo utalvanykodokat csak 18 eves vagy idősebb SEN főfiok-tulajdonosok valthatjak be. Egyeb esetben a felhasznalokra vonatkozo also korhatar 7 ev, es 18 eves eletkor alatt szulői beleegyezes szukseges. A hasznalatra tovabbi korhatarbeli korlatozasok is vonatkozhatnak.

A SEN fiokokra a PlayStation™Network (PSN) uzletszabalyzata vonatkozik. Az utalvanykod targyat kepező tartalomhoz/ szolgaltatasokhoz valo hozzaferesre a PSN uzletszabalyzatanak feltetelei, valamint a tartalomhoz/szolgaltatasokhoz tartozo esetleges tovabbi feltetelek (a szoftverfelhasznalasi felteteleket is beleertve) vonatkoznak. Ha ezeket a felteteleket nem fogadja el, ne vasarolja meg ezt az utalvanykodot! PlayStationR3, PSPR (PlayStationRPortable), PlayStationRVita, PlayStationR4 rendszer vagy mas kompatibilis Sony rendszer szukseges, valamint szelessavu, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (az On Sony rendszeretől fuggően). Az internet-hozzaferesi dijak a felhasznalot terhelik. A PlayStationR4 rendszer online tobbjatekosos funkcioi (ha a kerdeses tartalom/szolgaltatasok tartalmaznak ilyeneket) csak az aktiv fizetős PlayStationRPlus előfizetessel rendelkező felhasznalok szamara erhetők el.

Ez az utalvanykod keszpenzre nem valthato, nem adhato tovabb es mas modon sem cserelhető el. Nem cserelik ki, ha elveszett, elloptak vagy mas modon felhasznaltak az On engedelye nelkul, es csak egyszeri hasznalatra ervenyes. A vasarlas datumatol szamitva 12 honapig ervenyes. Az uzletszabalyzatot lasd az eu.playstation.com/legal cimen. “A SEN es a PlayStationRStore csak angol nyelven erhető el."

A "2", a "PlayStation", a "O" es a "A" a Sony Interactive Entertainment Inc. bejegyzett vedjegyei. A "O" ugyanezen vallalat vedjegye. A "Sony Entertainment Network" a Sony Corporation vedjegye. Minden jog fenntartva. c 2017 Blizzard Entertainment, inc. A nekromanta felemelkedese a Blizzard Entertainment, Inc. vedjegye, a Diablo es a Blizzard Entertainment pedig a Blizzard Entertainment, Inc. vedjegye vagy bejegyzett vedjegye az Egyesult Allamokban es/vagy mas orszagokban. Az itt szereplő barmely egyeb vedjegy a megfelelő birtokosok tulajdona. Minden jog fenntartva.
További tartalom betöltése.