Kívánságlista

Assassin's Creed Unity
PS4

8 890 Ft
Bruttó ár
A termék elérhető használt verzióban is.
7 500 Ft
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-11-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +89 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+
 • Garancia
  1 év

Assassin's Creed Unity ismertető

Assassin's Creed Unity ismertető

Az Assassin’s Creed-sorozat legújabb epizódjában a francia forradalom időszakában, a nagy eseményeknek otthont adó korabeli Párizsban kalandozhatunk, ahol Arno Victor Dorian oldalán egy újabb szegletét ismerhetjük meg az Asszaszinok és a Templomosok évszázadok óta tartó háborújának. Az Assassin’s Creed Unity a játékmenet tekintetében szinte mit sem változott a korábbi részekhez képest, így ismét egy óriási játéktér – maga a francia főváros, méghozzá olyan nevezetességekkel, mint a Notre-Dame – vár minket a rengeteg intenzív harc, a sok-sok lopakodás, valamint a rendkívül izgalmas és fordulatos történet mellett, méghozzá számtalan szabadon választható feladat társaságában.

Az új korszaknak köszönhetően nemcsak a történet, hanem a karakterek hada is teljes egészében kicserélődött, ám az Orgyilkosok Krédójának oldalán ismét korabeli híres személyek segítenek minket abban, hogy bármilyen küldetést is vállalunk, azt sikeresen kivitelezhessük. Főhősünket egyébiránt a sorozat történetében először nemcsak a mesterséges intelligencia által irányított segédek, hanem a négyszemélyes kooperatív módnak köszönhetően más játékosok is segíthetik, így akár barátaink oldalán is belecsaphatunk az izgalmas kalandokba, illetve a szó szerint elképesztő méretű játéktér felfedezésébe.

Noha az Assassin’s Creed Unity az alapok tekintetében megmaradt a kitaposott ösvényen, újdonságok azért szép számmal érkeztek az új epizódba, így sokkal intenzívebbé és használhatóbbá vált a harcrendszer, a sorozat védjegyeként is megismert rejtett penge mellett pedig újdonságként a rejtett íjpuska könnyíti majd az összecsapásokat. Az új felszereléseinknek és képességeinknek köszönhetően a játékban ismét csak rajtunk múlik, hogy küldetéseinket csendben és halkan oldjuk meg, vagy inkább ajtóstól rontunk ellenfeleinkre, akik az igazi újgenerációs élményeknek köszönhetően minden korábbinál valószerűbben reagálnak és viselkednek!

 • Itt a legújabb Assassin’s Creed, amelyben a francia forradalom eseményeit élheted át egy eddig ismeretlen asszaszin oldalán!
 • Fedezd fel egyedül a forradalmi Párizst, vagy járd be barátaiddal a négyfős kooperatív mód segítségével!
 • Az új grafikus motornak köszönhetően soha nem látott részletesség és realisztikus ábrázolásmód vár rád!
További tartalom betöltése.