-15%
Kívánságlista

Assassin's Creed Rogue Remastered
PS4

6 999 Ft
5 999 Ft
Bruttó ár

 • Ubisoft augusztusi akció
 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-03-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Assassin's Creed Rogue Remastered ismertető

Újgenerációs köntösben tért vissza közénk az Assassin’s Creed-sorozat egyik méltatlanul mellőzött epizódja, aminek jóvoltából most végre PS4-en is lehetőségünk nyílik átélni a széria utolsó amerikai mellékszálát, méghozzá modern grafikával, illetve a korábban megjelent összes letölthető tartalommal kiegészülve.

Az Assassin’s Creed Rogue Remastered egy új főhőst állít a középpontba, így egy egykori Orgyilkosból lett Templomos, bizonyos Shay Patrick Cormac történetét ismerhetjük meg általa. Ebben az epizódban így végre felfedezhetjük a sorozatban mindvégig ellenségként kezelt másik frakció sajátosságait is, ám mivel a főszereplő egykoron a jó oldalon szolgált, ez a játékmenetre semmilyen hatással sem lesz. Ebből kifolyólag továbbra is a szélvészgyors, csendes harcmodort részesíthetjük előnyben, de a lopakodás, a hallgatózás és a hatalmas épületek megmászása sem okoz majd problémát Shay számára.

Az Assassin’s Creed Rogue Remastered-ben egyébiránt visszatérünk Észak-Amerikába, ahol olyan új területeket fedezhetünk fel magunknak, mint az észak-atlanti partvidék, az Appalache-folyó völgye vagy New York áttervezett és átszabott városa. A kampány természetesen ezúttal is egy nagyobb történelmi korszakban, a 18. századi hétéves háború idején játszódik, ami 1754-től egészen 1763-ig tartott. A cselekmény éppen ezért ezer szállal kötődik majd a harmadik és a negyedik epizódhoz, azon belül is az ott megismert Kenway családhoz, amelynek tagjairól nagy valószínűséggel újabb rejtélyeket és sötét titkokat is megtudhatunk.


Természetesen az Assassin’s Creed Rogue Remastered-ben is visszatér a hajózás lehetősége, azonban nem kap olyan hangsúlyos szerepet, mint a kalózok korát megidéző Black Flag keretein belül. A játékban ugyanakkor alapos finomhangoláson esett át a hajózási rendszer mellett a szárazföldi, valamint a tengeri harc, sőt mi több, utóbbi esetében egy vadonatúj hajó, a Morrigan fedélzetén szelhetjük a hullámokat.

 • Ismerd meg most megszépült grafikával és extra tartalmakkal az Assassin’s Creed-sorozat utolsó amerikai epizódját!
 • Bújj Shay Patrick Cormac, az Orgyilkosból lett Templomos bőrébe, és vesd bele magadat az 18. századi hétéves háború felfedezésébe!
 • Járd be szabadon New York városát, az Appalache-folyó völgyét, kutass célpontok után, vagy lépj a Morrigan fedélzetére, és légy részese tengeri ütközeteknek!
További tartalom betöltése.