Kívánságlista

Gran Turismo 5 Essentials
PS3

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2010-11-24
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

Gran Turismo 5 Essentials ismertető

Gran Turismo 5 Essentials ismertető

Gran Turismo 5, az autós játékok még koronázatlan királya PlayStation 3 konzolon. A több év óta várva várt ötödik rész November 24-n  kerül polcainkra, több mint 1000 autóval, 71 pályával, és számos játékmóddal a lemezen.

A legizgalmasabb részei játéknak a NASCAR, a Rally mód és a Gokart versenyek, a hagyományos versenyeken kívül természetesen.

dinamikus időjárás és napszak rendszernek hála minden futamon kiszámíthatatlan körülményekkel szembesülhetsz, a győzelem csak a kockás zászló után biztos.

Gran Turismo 5 PS3 Screenshot

A pályaszerkesztő segítségével megrendezheted álmaid futamát, melyet akár online is játszhatsz barátaiddal. 16 fő maximum a pályákon és 32 a lobbiban.

A különbség két játékmód miatt van, az egyik a Track Days a másik a Spectator mód. Az elsőben online gyakorolhatunk, taníthatjuk be barátinknak a kanyarokat vagy a driftelés tudományát. A Spectator módban pedig mások versenyét nézheted.

Az idei év egyértelműen legjobban várt szimulátor játékáról van szó, mellyel ismételten beülhetsz a virtuális volán mögé és kitaposhatod a világ legjobb autóiból ami csak a csövön kifér.

További tartalom betöltése.