Kívánságlista

Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars Starter Pack
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-08-28
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 7+

Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars Starter Pack ismertető

Egy messzi-messzi galaxisba, történetesen a Csillagok Háborúja univerzumába hív minket kalandozni a Disney Infinity-sorozat harmadik generációja, ami minden eddiginél nagyobb figyelmet fordít az egyjátékos- és a kooperatív kampányra, ebből kifolyólag végre valóban életre szóló élmények várnak ránk a jól ismert hősök oldalán.

"...engedd, hogy elvarázsoljon a Csillagok Háborúja univerzuma..."

A tartalom tekintélyes méretét mi sem bizonyítja jobban más, minthogy a Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars Starter Pack rögtön két kampányt is tartogat számunkra, ebből kifolyólag a Twilight of the Republic betöltésével az előzménytrilógia eseményeit élhetjük át, míg a Rise Againts the Empire az eredeti trilógia történésein alapul majd. A Disney a harmadik epizóddal nem csak a történet, a játékmenet terén is igyekezett újabb szintre emelni a sorozatot, ebből kifolyólag a harcokat és az ügyességi feladványokat a Devil May Cry-t is elkészített Ninja Theory felügyeli majd, míg a vezethető járművek – többek között a Millenium Falcon – megfelelő és élethű viselkedéséért a Sumo Digital lesz a felelős.

A korábbi epizódokhoz hasonlóan a Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars mellé számtalan gyűjthető figura is érkezik, amelyek nem csak a polcon festenek majd makulátlanul, hanem rengeteg friss tartalmat is garantálnak a játékhoz. Ilyen formában szerezhetjük majd be külön Darth Vadert, Luke Skywalkert, Leia hercegnőt, Darth Mault, Chewbaccát vagy éppen Han Solot, sőt mi több, miután a Star Wars VII a mozikba került, egy új playset megjelenését is várhatjuk, amellyel nem csak újabb figurák, hanem egy vadonatúj kampány is érkezik. A Disney a későbbiekben ráadásul olyan extra karakterekkel is szeretné feldobni a játékot, mint a legújabb Marvel filmekből megismert Vasember Hulkbuster vagy Ultron, akik garantáltan új színt és rengeteg extra tartalmat adnak majd hozzá az alapokhoz, miközben a középpontban természetesen mindvégig a Csillagok Háborúja marad.

 • Csatlakozz a Disney Infinity harmadik részéhez, és engedd, hogy elvarázsoljon a Csillagok Háborúja univerzuma, miközben harcolhatsz, ügyeskedhetsz, és még versenyezhetsz is!
 • Bújj az ismert szereplők bőrébe, és éld át filmeken alapuló kampányokat – az extra tartalmak reményében pedig gyűjts össze minden figurát!
 • A Starter Pack-nak köszönhetően nem csak a játékhoz, hanem egy Anakin Skywalker és egy Ahsoka Tano figurához is hozzájuthatsz – számtalan további extra mellett!
További tartalom betöltése.