Kívánságlista

Castlevania Lords of Shadow Collection
PS3

6 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Castlevania Lords of Shadow Collection ismertető

Castlevania: Lords of Shadow Collection ismertető

Egy rendkívül vaskos kollekcióval gazdagíthatják gyűjteményüket a Castlevania-sorozat rajongói, hiszen a Castlevania: Lords of Shadow Collection segítségével a 3 évvel ezelőtt megjelent, nagyszerű „hack and slash” akciójátékot rengeteg egyéb extra társaságában gyűjthetik be, méghozzá rendkívül baráti áron.

A Castlevania: Lords of Shadow Collection ugyanis a hatalmas kritikai sikereket elért alapjáték mellett tartalmazza a hozzá később megjelent két letölthető kiegészítőt – Reverie és Resurrection –, amelyeknek köszönhetően legalább kétórányi extra kaland vár ránk a kampány során. Ez azonban még nem minden!

A kollekció megvásárlásával két további ajándékkal is gazdagodunk, így idő előtti hozzáférést kapunk a Castlevania: Lords of Shadow 2 demójához – tehát nem kell megvárnunk annak hivatalos megjelenését –, mindemellett pedig megkaparinthatjuk a Mirror of Fate alcímre keresztelt mellékszálat is, ami korábban kizárólag a Nintendo 3DS konzolon volt beszerezhető. Utóbbi darab most HD-verzióban, a konzolok kontrollerére szabott irányítással, egyenesen a Castlevania-sorozat gyökereihez vezeti vissza a játékosokat, méghozzá a franchise legendás oldalnézetes élményét a középpontba állítva.

A Castlevania: Lords of Shadow Collection legfontosabb eleme azonban kétségen kívül az alapjáték, amelyben Gabriel oldalán kell megküzdenünk a sötétség erői ellen, miközben azért is harcolunk, hogy megtaláljuk az életünk szerelmének feltámasztásához szükséges varázsszert. Az alkotásban a klasszikus hack and slash akciójátékok legjobb tradíciói térnek vissza, így az óriási, látványos harcokat hatalmas főellenfelek, különleges fegyverek – pl. a láncos kereszt –, rengeteg kombó, valamint ügyességi feladatok és logikai feladványok színesítik.

 • Ismerd meg te is az eddigi legszínesebb, de mégis múltidéző Castlevania-játékot egy rendhagyó gyűjteményes kiadásban!
 • Rengeteg extra egyetlen játék áráért: két kiegészítő, a Lords of Shadow 2 exkluzív demója, valamint a Mirror of Fate mellékszál HD-változata is a kollekció része!
 • Pörgős akciók, hatalmas főellenfelek, változatos kombók, valamint ügyességi és logikai feladványok garmadája vár rád!
További tartalom betöltése.