Kívánságlista

Assassin's Creed III (3) Washington Edition
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-05-24
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Assassin's Creed III (3) Washington Edition ismertető

Assassin's Creed III (3) Washington Edition tartalma:

 • Assassin's Creed III játékszoftver

Hozzáférés a következő kiegészítő tartalmakhoz és a megjelent letölthető tartalomhoz (DLC):

 • The Hidden Secrets Pack: 3 kiegészítő küldetés, 2 új, egyszemélyes módban használható skin és 2 új karakter a többszemélyes játékhoz
 • The Battle Hardened Pack: 3 új karakter a többszemélyes játékhoz, 3 térkép, kiegészítő testreszabási elemek
 • The Tyranny Of King Washington: Több mint 5 órányi játékmenetet biztosító vadonatúj kiegészítő küldetések

Az Assassin?s Creed-sorozat harmadik felvonásában is folytatódik a templomosok és az orvgyilkosok soha véget nem érő küzdelme. A nagy kalandba ezúttal egy félvér indián oldalán csöppenhetünk bele, akinek édesapja ? akit soha nem ismert ? templomos volt, de a sors és népének feltétlen védelme úgy hozta, hogy mégis az orvgyilkosok oldalát választotta ahhoz, hogy igazságot és tiszta, egyenes utat találjon magának az Amerikai Függetlenségi Háború véres és gyakran brutális eseményei között.

Az Assassin?s Creed 3 Washington Edition keretein belül most beszerezhetjük magunknak a többszörösen díjnyertes sorozat harmadik teljes epizódját, ami mellé még három komolyabb bővítményhez is hozzájuthatunk, így az ötórányi extra tartalmat biztosító The Tyranny of King Washington küldetéscsomagot, valamint a multiplayer karaktereket, pályákat és egyéb kiegészítőket tartalmazó The Hidden Secrets Pack-kot és a The Battle Hardened Pack-kot.

A játékban Connor irányításával a franchise által korábban megálmodott játékmenetbe csöppenhetünk, méghozzá az indián kultúra sajátosságait felvonultatva, így a csendes gyilkosságokra kiélezett küldetések mellett a hatalmas akciókat klasszikus íjjal, tomahawkkal, illetve a kornak megfelelő fegyverekkel kivitelezhetjük, példának okáért kardokkal és muskétákkal.

A hatalmas nyitott világban megismerhetjük a manapság metropolisszá fejlődött korabeli amerikai nagyvárosok elődeit, szabadon járhatunk és kelhetünk a főküldetések között, hogy opcionális mellékes feladatokkal üssük el időnket, illetve gyűjtsünk pénzt újabb felszerelésekre vagy hajónk fejlesztésére, az Assassin?s Creed 3-ban ugyanis abszolút újdonságként megjelentek a tengeri küldetések, amelyek során hajóskapitányként szállhatunk szembe a tengeri haramiákkal és csöppenhetünk újabb nagy kalandokba.

 • Fedezd fel a kolonizálódó Amerika semmivel össze nem vethető világát, találkozz a kor nagyjaival és segítsd őket azért, hogy Connor oldalán elérd céljaidat!
 • Barangolj be egy óriási nyitott világot, amelyben mai metropoliszok, így New York és Boston korabeli mását ismerheted meg.
 • Gyűjts trófeákat és élvezd a legjobb konzolos grafikát a PlayStation 3-as változattal!
További tartalom betöltése.