Kívánságlista

Pillars of Eternity: Royal Edition (PC) Letölthető
PC

20 699 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-03-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +207 pont

Pillars of Eternity: Royal Edition (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Pillars of Eternity: Royal Edition (PC) Letölthető ismertető

Pillars of Eternity Royal Edition a következőket tartalmazza:

 

Pillars of Eternity játék

Digitális novella Chris Avellone tollából:
Egy digitális novella, amelyből néhány érdekesebb karater háttértörténete ismerhető meg, akikkel a játékos a Pillars of Eternity játékban találkozik.

Gyűjtői Könyv PDF (Collector’s Book):
A Dark Horse által kiadott könyv digitális változata. Rengeteg információt és képet találsz benne a Pillars of Eternity világáról, történetéről és kreatúráiról. 112 oldalas.

Nagyfelbontású koncepciórajzok:
Nagyfelbontású koncepciórajzok - a helyszínektől a lényeken át egészen a kellékekig és a hangulatábrákig.

Digitális stratégiai útmutató:
A Prima stratégiai útmutatójának digitális változata, melynek szerzője a Fallout: New Vegas útmutatóját is írta. Tartalmaz minden információt, melyre a játékosoknak szüksége lehet, hogy - az összes tartalmat felfedezve - a Pillars of Eternity mestereivé váljanak.

A játék zenéje digitális formátumban: 
Ez a zenei gyűjtemény a játék zenéi közül számos darabot tartalmaz, melyeket egy zenekar ad elő. Legalább 17 zeneszámot tartalmaz, MP3 és FLAC formátumban. 

Digitális kampányalmanach: 
A kampányalmanach mindent ismeretet tartalmaz, amit Eora világáról, történetéről és legendáiról eredetileg Hylsman Horag lejegyzett, majd pedig a Hand Occult javított. A 35 oldalas almanach számos szerző jegyzeteit tartalmazza, és lehetetetlen olvasmány mindenki számára, aki alaposabban megismerné a Pillars of Eternity világát. 

"Hogyan készült?" dokumentumfilm:
A dokumentumfilm bemutatja a Pillars of Eternity teljes fejlesztési folyamatát - az elejétől a végéig. Fejlesztői kommentárt, valamint a játékbemutatók és rendezvények színfalai mögött készült felvételeket is tartalmaz. 

A játék világának nagyfelbontású, digitális térképe: 
Nagyfelbontású térkép Eora Keleti Peremvidékéről. Részleteiben bemutatja azokat a helyszíneket, amelyeket a játékosok bejárnak, valamint azokat, amelyek a jövőben a Pillars of Eternity sorozat termékeiben felbukkanhatnak. 

Háttérképek: 
Nagyfelbontású és többmonitoros hátterek gyönyörű koncepciórajzokkal, vázlatokkal és játékbeli illusztrációkkal. 

Csengőhangok: 
Rövid hang- és zenei részletek a Pillars of Eternity játékból. Tökéletesen használhatóak mobil csengőhangként.

 

 


 

Egy klasszikus szerepjáték, amely a Baldur's Gate, az Icewind Dale és Planescape: Torment legjobb hagyományait viszi tovább!

 

Készülj fel egy világra, amely elvarázsol! Ahol döntéseid, és az általad választott út formálja sorsodat. Az Obsidian Entertainment – a Fallout: New Vegas ™, a South Park: The Stick of Truth ™ alkotói és a Paradox Interactive büszkén mutatja be a Pillars of Eternity-t.

Éld át újra a felfedezés izgalmas érzését, a lenyűgüző kalandokat, és saját csapatod vezetésének lebilincselő, semmihez sem hasonlítható érzését ebben a teljesen új fantasy birodalomban, ahol a szörnyekkel teli kazamaták mélyén, elveszett kincsek és ősi rejtélyek várnak.

Nincs más hátra: szedd össze a csapatod, vágj bele a kalandba, és merülj el a klasszikus szerepjátékok csodálatos, nosztalgiával teli, lenyűgöző világába az Obsidian Entertainment Pillars of Eternity játékával!

 

Főbb jellemzők:

 • Játssz a hat faj bármelyikeként: válassz az emberi, Aumana, törp, elf, godlike és orlan fajok küzül. 
 • Használj öt alapképességet, és győzz le minden nehézséget: Lopakodás, Atlétika, Tudás, Mechanika és Túlélés. 
 • Széleskörű karakter testreszabhatóság: alkosd meg karakteredet a 11 rendelkezésedre álló osztály egyikéből – válassz a barbár, a kántáló, a cipher, a druida, a harcos, a szerzetes, a paladin, a pap, a ranger, az orgyilkos, és a varázsló között.
 • Írd a saját történeted: Csatlakozz a különböző frakciókhoz a hírnév rendszer segítségével, ahol cselekedeteid és döntéseid messzemenő következményekkel járnak.
 • Fedezz fel egy gazdag és változatos világot: Gyönyörű előre renderelt helyszínek, magával ragadó történet és szereplők keltik életre a játék világát.

 

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

További tartalom betöltése.