-65%
Kívánságlista

XCOM: Chimera Squad (PC/MAC/LX) Letölthető

PC
6 999 Ft
2 499 Ft
Bruttó ár

 • Digitális akció 12. 03.-ig
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető,
  Részletek
 • Megjelenés
  2021-04-29
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+
 • play_for_work Aktiválás helye

XCOM: Chimera Squad (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

XCOM: Chimera Squad (PC/MAC/LX) Letölthető digitális kód hozzáférés

XCOM: Chimera Squad (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

Az XCOM: Chimera Squad vadonatúj történettel és körökre osztott taktikai harcélménnyel érkezik az XCOM-univerzumba.

Az idegen uralom évei után az emberiség megnyerte a Földért vívott háborút. De amikor az Overlordok elmenekültek a bolygóról, hátrahagyták korábbi katonáikat. Most, öt évvel az XCOM 2 eseményei után emberek és idegenek közös munkával igyekeznek együttműködésen és egymás mellett élésen alapuló civilizációt kovácsolni.

Köszöntünk City 31-ben, a béke példaképében az invázió utáni világban. Azonban a Föld nem minden lakója támogatja a fajok közti szövetséget. A Chimera-osztagnak, emberi és idegen ügynökök elitcsapatának közös munkával kell elpusztítania a várost a káosz felé taszító titkos fenyegetéseket.

Ügynökeid egyediek: mindegyikük különleges taktikai képességekkel rendelkezik, és más-más indíttatásból csatlakozott a Chimera-osztaghoz. Vess be célzottan csapattagokat a City 31 kerületeit fenyegető veszélyek leküzdésére. Vezesd a Chimera-osztagot egy, az XCOM körökre osztott rendszerét megújító kalandban stratégia, csapatmunka és új behatolás-megtisztítási játékmenet segítségével küldetésed céljainak eléréséhez.

City 31 jövője rajtad áll.

 

Egyedi idegen és emberi ügynökök: A 11 ügynök mindegyike más személyiséggel és taktikai képességekkel rendelkezik, beleértve a fajspecifikus támadásokat, mint Viper nyelvrántása.

Specializált és kiegészítő osztályok: Hajts végre pusztító kombókat a megfelelő ügynökök kombinálásával és kooperatív akciók használatával. A küldetés sikere és kudarca közt a csapat összetétele jelentheti a különbséget.

Újraálmodott taktikai küzdelem: A küldetések különálló, izgalmas összecsapások sorozatából állnak, melyekben folyamatosan intenzív és kiszámíthatatlan az akció.

Behatolás mód: Formáld előnyödre a csatateret egy új harci fázisban, mely nyomban az akcióba csöppenti osztagodat. Helyezd el ügynökeidet taktikusan különféle belépési pontokon és koordináld támadásukat a behatolásra vonatkozó specifikus képességekkel.

Egymásba fonódó fordulók: Az automatikus kezdeményezési rendszer váltakozó fordulósorrendbe állítja az egyes ügynököket és ellenfeleket, így új stratégiai lehetőségek nyílnak aszerint, hogy melyik egység a következő a sorban – és mely egységre jelenti ez a legnagyobb kockázatot.

Feszültséggel teli stratégiai rész: A küzdelmen kívül te kezeled egy csúcstechnikájú főhadiszállás műveleteit is, ahol döntened kell az egyes feladatok, nyomozások és ügynökmegbízások fontossági sorrendjéről, miközben fogy az idő: a nyugtalanság fokozódik City 31 különféle kerületeiben, egyre közelebb taszítva a várost a teljes anarchiához.

 

©1994–2020 Take-Two Interactive Software, Inc. Az XCOM, a Firaxis, a 2K, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

 MINIMÁLIS
Operációs rendszer: Windows® 7, 64 bites
Processzor: 2.4 GHz Quad Core
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1 GB ATI Radeon HD 7770, NVIDIA GeForce 650 vagy jobb
DirectX verzió: 11
Lemezterület: 18 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows® 7 64-bit / 8.1 64-bit / 10 64-bit
Processzor: 3 GHz Quad Core
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 2 GB ATI Radeon HD R9 290, NVIDIA GeForce GTX 980 vagy jobb
DirectX: 11
Lemezterület: 18 GB vagy több szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya

 

További megjegyzések:
A telepítés kezdetekor egyszeri internetkapcsolatra van szükség a Steam-hitelesítéshez; a szükséges szoftvertelepítések (a játékhoz mellékelve) a következők: Steam kliens, Microsoft Visual C++ 2012 és 2015 Runtime Libraries, valamint Microsoft DirectX. Az aktiválás feltétele az internetkapcsolat és a Steam™ előfizetői megállapodás elfogadása. Részletek: www.steampowered.com/agreement.

További tartalom betöltése.