Kívánságlista

World of Warcraft New Player Edition
PC

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2020-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

World of Warcraft New Player Edition ismertető

Lépj be a legendás World of Warcraft világába ezzel a csomaggal, amelyet kifejezetten azok számára hoztak létre, akik még nem kalandoztak a Blizzard lenyűgöző univerzumában. A New Player Edition kiadás tartalmazza az alapjátékot, és annak minden kiegészítőjét. A The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor és Legion bővítmények végtelen kalandokkal, új helyszínekkel, küldetésekkel és nagyszabású kampányokkal egészítik ki az amúgy is hatalmas WoW világát. A csomag továbbá 30 napos előfizetést is tartalmaz, amelyet kizárólag új World of Warcraft profilon lehet beváltani. Ha még soha nem játszottál minden idők legsikeresebb MMORPG-jével, akkor itt az idő – ez a csomag a teljes élményt kínálja egyben.

A számítógépes játékok történetének egyik igazi élő legendája a World of Warcraft. A Blizzard MMORPG-je 2004 óta van jelen a PC piacon, és sokmillió előfizetőjével a mai napig a legnagyobb előfizetéses rendszerű játéknak minősül. Trendek jöttek-mentek a játékvilágban, de a World of Warcraft maradt. A játékban saját karakterünk lehet, akár több is, bejárhatjuk Azeroth szinte minden szegletét, fajok, ellenfelek és konfliktusok tömegével ismerkedhetünk meg. Többféle játékmód áll rendelkezésre, PvE (Player versus Environment, vagyis tisztán gépi ellenfelekkel szembeni) és PvP (Player versus Player, tehát egymás ellen küzdő játékosokkal teli) lehetőségekkel. A játék világa hatalmas, így azon belül is lehetnek külön események, szerepjátékok, saját kalandok és sok minden más.

A World of Warcraft számai egészen elképesztőek: 2004-es fennállása óta, a Blizzard adatai szerint több, mint százmillió profilt hoztak létre a rendszerében, maximálisan 12 millió előfizetője volt, de jelenleg is nagyjából ötmillióan kalandoznak rendszeresen Azeroth világában. Az egy-két éves eltéréssel érkező nagyszabású kiegészítők pedig nemcsak a maximális karakterszinten emeltek, de új területekkel, tevékenységekkel, fegyverekkel, páncélokkal, fajokkal és történetekkel látták el a játékot, amely is jelenleg a létező egyik legnagyobb virtuális világnak számít.

A játék történetének legnagyobb része a Szövetség (Alliance, különböző emberi és barátságos fajok) és a Horda (Horde, orkok, goblinok, vértündék és más veszélyes teremtmények) konfliktusát dolgozza fel. A két szemben álló frakció folyamatosan hatással van a világ sorsára, amit a különböző kiegészítők dolgoznak fel látványos és izgalmas formában. Saját karakterünk bármilyen fajhoz és kaszthoz tartozhat, különböző szerepekkel, képességekkel és egyedi tulajdonságokkal. Így kell boldogulni ebben a csodálatos, de veszélyes világban, amely immár csaknem másfél évtizede köti le és szórakoztatja a PC-s játékosok millióit!

A World of Warcraft nem csak egy MMORPG sok közül. Ez a műfaj megteremtője és uralkodója, a legendás Blizzard legsikeresebb játéka. Mindenkinek, aki PC-n szeret játszani, legalább egyszer mindenképp érdemes kipróbálnia a játéktörténelem egyik legfontosabb mérföldkövét! .

 • A teljes World of Warcraft csomag új játékosok számára létrehozva!
 • World of Warcraft teljes alapjáték
 • The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, Legion bővítmények
 • 30 napos game time előfizetés
További tartalom betöltése.