Kívánságlista

World of Warcraft Battlechest
PC

3 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2007-10-19
 • Törzsvásárlói kártya
  +39 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

World of Warcraft Battlechest ismertető

A World of Warcraft Battlechest egy remek díszdoboz, mely tartalmazza a World of Warcraft alapjátékot, a World of Warcraft: The Burning Crusade kiegészítőt, a World of Warcraft: Wrath of the Lich King kiegészítőt, a World of Warcraft: Cataclysm, a World of Warcraft: Mists of Pandaria kiegészítőt, a World of Warcraft: Warlords of Draenor kiegészítőt, a World of Warcraft: Legion kiegészítőt  valamint két útmutatót.

A számítógépes játékok történetének egyik igazi élő legendája a World of Warcraft. A Blizzard MMORPG-je immár tizennégy éve, 2004 óta van jelen a PC piacon, és sokmillió előfizetőjével a mai napig a legnagyobb előfizetéses rendszerű játéknak minősül. Trendek jöttek-mentek a játékvilágban, de a World of Warcraft maradt, és 2018-ban immár a hetedik kiegészítőjét kapja meg!

A játékban saját karakterünk lehet, akár több is, bejárhatjuk Azeroth szinte minden szegletét, fajok, ellenfelek és konfliktusok tömegével ismerkedhetünk meg. Többféle játékmód áll rendelkezésre, PvE (Player versus Environment, vagyis tisztán gépi ellenfelekkel szembeni) és PvP (Player versus Player, tehát egymás ellen küzdő játékosokkal teli) lehetőségekkel. A játék világa hatalmas, így azon belül is lehetnek külön események, szerepjátékok, saját kalandok és sok minden más.

A World of Warcraft számai egészen elképesztőek: 2004-es fennállása óta, a Blizzard adatai szerint több, mint százmillió profilt hoztak létre a rendszerében, maximálisan 12 millió előfizetője volt, de jelenleg is nagyjából ötmillióan kalandoznak rendszeresen Azeroth világában. Az egy-két éves eltéréssel érkező nagyszabású kiegészítők pedig nemcsak a maximális karakterszinten emeltek, de új területekkel, tevékenységekkel, fegyverekkel, páncélokkal, fajokkal és történetekkel látták el a játékot, amely is jelenleg a létező egyik legnagyobb virtuális világnak számít.

A játék történetének legnagyobb része a Szövetség (Alliance, különböző emberi és barátságos fajok) és a Horda (Horde, orkok, goblinok, vértündék és más veszélyes teremtmények) konfliktusát dolgozza fel. A két szemben álló frakció folyamatosan hatással van a világ sorsára, amit a különböző kiegészítők dolgoznak fel látványos és izgalmas formában. Saját karakterünk bármilyen fajhoz és kaszthoz tartozhat, különböző szerepekkel, képességekkel és egyedi tulajdonságokkal. Így kell boldogulni ebben a csodálatos, de veszélyes világban, amely immár csaknem másfél évtizede köti le és szórakoztatja a PC-s játékosok millióit!

A World of Warcraft nem csak egy MMORPG sok közül. Ez a műfaj megteremtője és uralkodója, a legendás Blizzard legsikeresebb játéka. Mindenkinek, aki PC-n szeret játszani, legalább egyszer mindenképp érdemes kipróbálnia a játéktörténelem egyik legfontosabb mérföldkövét!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows XP, Windows Vista
Minimum CPUIntel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750
Minimum Memória2 GB
Minimum HDD35 GB
Minimum VGANVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 4850
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7 64-bit, Windows 8 64-bit | Windows 10 64-bit
Ajánlott CPUIntel Core i5 2400 / AMD FX 4100
Ajánlott Memória4 GB
Ajánlott HDD35 GB
Ajánlott VGANVIDIA GeForce GTX 470 / ATI Radeon HD 5870
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.