Kívánságlista

Wolfenstein: The Old Blood (PC) Steam (Letölthető)

PC
2 168 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Részletek
 • ,
  Részletek
 • Megjelenés
  TBA
 • play_for_work Aktiválás helye

Wolfenstein: The Old Blood (PC) Steam (Letölthető) letöltésének folyamata

Wolfenstein: The Old Blood (PC) Steam (Letölthető) digitális kód hozzáférés

Wolfenstein: The Old Blood (PC) Steam (Letölthető) ismertető

Felhívjuk figyelmét, hogy a Wolfenstein®: The Old Blood ™ játék értékesítését a Német Szövetségi Köztársaság területén és területére a német törvények szigorúan tiltják, és a német jog §§ 86, 86a StGB (német büntető törvénykönyv) értelmében bűncselekménynek minősül.

A Wolfenstein®: The Old Blood™ egy kitalált történet, mely az 1946-as év egy kitalált, alternatív világában játszódik. Minden név, szereplő, szervezet, helyszín és esemény vagy szabadon kitalált, vagy képzeletbeli módon jelenik meg. Sem a játék történetének, sem tartalmának nem célja, hogy megbocsássa, dicsőítse, vagy jóváhagyja a nemzetiszocialista rezsim meggyőződéseit, ideológiáit, tetteit, személyeit, vagy viselkedésmódjait, ahogy a náci rezsim által elkövetett háborús bűnöket, népirtást és emberiesség elleni bűnöket sem kívánja lekicsinyíteni, vagy ilyen értelmezésnek teret adni.

 

Wolfenstein®: The Old Blood a kritikailag is elismert Wolfenstein®: The New Order első-személyű lövöldözős/akciójáték önállóan futtatható előzménye. A nyolc fejezeten átívelő kaland két egymással összefüggő történetet kapcsol össze, és megtalálható benne minden, ami fémjelzi a MachineGames játékait: izgalmas akciók, magával ragadó történet, és intenzív, első személyű harcok. A játékosok a háborús hős B.J. Blazkowicz szerepébe bújva olyan új fegyvereket használhatnak, mint az ismétlőpuska, vagy a gránátvetős Kampfpistole, miközben az előrenyomuló náci hadigépezetet próbálják megfékezni. Fogj jobb és bal kezedbe egy-egy csődarabot, így mászva meg falakat, vagy használd őket a korábban soha nem látott náci ellenfelek brutális és hangtalan kivégzésére.

 

Történet:  

Az 1946-os évet írjuk, a nácik pedig közel állnak hozzá, hogy megnyerjék a második világháborút. Annak érdekében, hogy a háború kimenetelét a szövetségesek javára billentse, B.J. Blazkowicz egy hősies, két részből álló küldetésre kell elindulnia Bajorország szívébe…

A Wolfenstein: The Old Blood első részében - Rudi Jäger and the Den of Wolves (Rudi Jäger és a farkasok odúja) - BJ Blazkowicz egy megszállott börtönigazgatóval kerül szembe, miközben a Wolfenstein kastélyba betörve megpróbálja ellopni Deathshead tábornok titkos bázisának koordinátáit. A második, The Dark Secrets of Helga Von Schabbs (Helga Von Schabbs sötét titkai) nevet viselő részben hősünket a koordináták utáni hajsza Wulfburg városába vezeti, ahol egy megszállott náci régész titokzatos leleteket tár fel, melyek egy gonosz, ősi erő elszabadulásával fenyegetnek.

 

Termékjellemzők:

 • Az akció!
  Tapasztald meg a MachineGames intenzív, első szemszögű harcait, miközben maximálisan kihasználod a náci fegyverek által ihletett harceszközök - mint például az ismétlőpuska, az 1946-os shotgun, és a gránátvetővel felszerelt Kampfpistole – képességeit. Szerezz új jártasságokat, melyek használatával lopakodva oszthatod a halált kegyetlen kivégzések formájában, vagy szemtől szembe állhatsz ki a golyózáporba a pörgős akciók során.

 • A kaland!
  Fedezz fel lélegzetelállító helyszíneket a vidéki német városoktól, a hatalmas - felvonók és hidak által csipkézett - völgyeken át, a kísérteties katakombákig – és térj vissza Wolfenstein legendás kastélyába. Ragadj kezeidbe egy-egy vascsövet, és járd be a világot a vadonatúj falmászó képességek segítségével.

 • A rettenet!
  Nézz szembe az ördögi gazemberek és ellenségek új armadájával! Ormótlan Szuperkatonák légiói, elit rohamosztagok, drónok, és a leggonoszabb és legrettenetesebb náci teremtmények várnak. 

 

 

©2015 ZeniMax Media Inc. Developed in association with MachineGames. MachineGames, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/ or other countries. Wolfenstein and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

Wolfenstein®: The Old Blood™ is a fictional story set in an alternate universe in 1946. Names, characters, organizations, locations and events are either imaginary or depicted in a fictionalized manner. The story and contents of this game are not intended to and should not be construed in any way to condone, glorify or endorse the beliefs, ideologies, events, actions, persons or behavior of the Nazi regime or to trivialize its war crimes, genocide and other crimes against humanity. • MINIMUM:Operációs rendszer: 64-bit Windows 7/Windows 8Processzor: Intel® Core™ i5-2500 @ 3.3 GHz / AMD FX-8320 @ 3.5 GHzMemória: 4 GB RAMVideokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)Merevlemez: 38 GB szabad hely

   

  AJÁNLOTT:Operációs rendszer: 64-Bit Windows 7/Windows 8Processzor: Intel® Core™ i7 / AMD FX-8350Memória: 8 GB RAMVideokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 660 / AMD Radeon™ R9 280 (3GB or more VRAM)Merevlemez: 38 GB szabad hely

További tartalom betöltése.