Kívánságlista

This War of Mine: Stories Season Pass (PC) Letölthető
PC

1 914 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +19 pont

This War of Mine: Stories Season Pass (PC) Letölthető letöltésének folyamata

This War of Mine: Stories Season Pass (PC) Letölthető ismertető

A tartalom használatához szükséges a This War of Mine alapjáték Steam változatának megléte.

 

Szerezz hozzáférést a ‘This War of Mine’ világának három új történetéhez, amelyek közül az első – a ‘Father’s Promise’ - már elérhető, a maradék kettő pedig 2018-ban érkezik.

A Season Pass segítségével olcsóbban juthatsz a tartalmakhoz, mintha külön vásárolnád meg őket. Mindhárom történet a megjelenést követően letölthető a játékon belül, és futtatásukhoz szükséges a This War of Mine alapjáték Steam változata.


First Story: Father's Promise:

Father's Promise DLC egy eredeti történet, amely a This War of Mine világában játszódik. Egy család küzdelmének történetét meséli el, amely az emberség utolsó darabjait próbálja megőrizni a kétségbeesés és kegyetlenség idején. 

Te vagy Adam - egy apa, aki megpróbálja lányát megmenteni a háború borzalmaitól, hogy közösen hagyják el az ostromlott várost, amelyben élnek. Járd végig útjukat, és ismerj meg egy szeretetről, gyűlöletről, és áldozatról szóló történetet - az érzelmekről, amelyekben mind osztozunk a legsötétebb napokon.

A DLC egy vadonatúj, különleges élményt nyújt, eddig nem látott játékmechanikákkal, és több órányi gondolatébresztő játékmenettel. Emellett ez az epizód a This War of Mine: Stories első évadának első része. A szezon következő részei 2018-ban érkeznek.

Father's Promise kiegészítő újdonságai:

 • egy teljesen új történet, amely a híres lengyel szerző, Łukasz Orbitowski által írt hangjátékon alapszik
 • 4 teljesen új helyszín
 • 5 újraalakított és remasterelt helyszín
 • számos új játékmechanika: párbeszédek és nyomok keresése

 

 

© 2014 11 bit studios S.A. This War of Mine™, 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved.

További tartalom betöltése.