Kívánságlista

The Elder Scrolls Online - Morrowind Digital Collector's Upgrade (PC/MAC) Letölthető
PC

21 653 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-05-21
 • Törzsvásárlói kártya
  +217 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

The Elder Scrolls Online - Morrowind Digital Collector's Upgrade (PC/MAC) Letölthető letöltésének folyamata

The Elder Scrolls Online - Morrowind Digital Collector's Upgrade (PC/MAC) Letölthető digitális kód hozzáférés

The Elder Scrolls Online - Morrowind Digital Collector's Upgrade (PC/MAC) Letölthető ismertető

A tartalom használatához szükséges a The Elder Scrolls Online alapjáték www.elderscrollsonline.com változatának megléte.

 

Collector's Edition Upgrade kiadás - Azon már meglévő játékosoknak ajánljuk, akik a játékélményt a Digital Collector’s Edition tartalmaival bővítenék a Digital Collector’s Upgrade frissítés segítségével.

 • Collector’s Edition Grey War Bear (Gyűjtői kiadásű szürke harcimedve) – Szerezd meg az exkluzív szürke harcimedvét, amely oldaladon harcol, ha a warden kasztot irányítva játszol. 
 • Armored War Horse (Páncélozott csatamén) – Vágtass a csatába ezen ősi törpe páncélba bújtatott paripa nyergében!
 • Dwarven Spider Pet (Törpe pók-pet) – Személyes törpe pókod készen áll, hogy kísérjen Vvardenfellben. Nem tartalmaz törpe-olajat.  
 • Morag Tong Converter (Morag Tong konvertáló) – Mutasd ki a bérgyilkosok iránti elkötelezettségedet. és szabd testre felszerelésedet a Morag Tong jellegzetes stílusában.
 • Character Emotes (Karakter emote-ok) – Ünnepeld győzelmeidet a csatatéren ezzel az exkluzív emote-csomaggal.  
 • Morrowind kiegészítő

 

 

The Elder Scrolls Online: Morrowind-ot, a Zenimax Online Studios díjnyertes online szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online (TESO) következő fejezetét. Ebben az új kalandban az Elder Scrolls játékosok visszatérhetnek Vvardenfell legendás szigetére, ugyanabba az ikonikus környezetbe, amiben a Bethesda Game Studios a műfajt meghatározó, nyílt világú The Elder Scrolls III: Morrowind alkotása is játszódik.

 

Egy hatalmas új területtel, egy új karakter osztállyal, több mint 30 órányi tartalommal a fő történethez, egy új Próbával és egy háromcsapatos 4-4-4 elleni PvP móddal, a The Elder Scrolls Online: Morrowind The Elder Scrolls Online eddigi legnagyobb kiegészítője, egy teljesen új kalandot nyújtva az ESO veteránoknak és egy friss Elder Scrolls történetet az új játékosoknak.

 

A JÁTÉKRÓL:

Egy új Elder Scrolls fejezet mindenkinek

A The Elder Scrolls Online: Morrowind újraértelmezi a tradicionális MMO kiegészítő fogalmát, hatalmas adag új tartalmat és lehetőségeket nyújtva, amiket a meglévő és új ESO játékosok egyaránt élvezhetnek.

 • Új játékosok: Az újoncok rögtön fejest ugorhatnak a The Elder Scrolls Online: Morrowind világába és új karaktert kezdhetnek anélkül, hogy bármilyen korábbi ESO küldetést teljesítettek volna. Ráadásul mivel a The Elder Scrolls Online: Morrowind tartalmazza az eredeti ESO játékot is, így az új játékosokat rögtön több száz órányi kaland is várja Tamrielben.
 • Meglévő játékosok: Az ESO veteránoknak lehetősége lesz frissíteni és azonnal nekivágni Vvardenfell beutazásának egy új epikus kalandban. Az októberi Tamriel frissítésnek köszönhetően a már meglévő játékosok a szintjükhöz megfelelő tartalmakat fognak találni abban a pillanatban, hogy Vvardenfell szigetére lépnek. A veterán játékosok továbbá akár új karaktert alkotva is belevághatnak az új kalandokba.
 • Már egy ideje nem játszottál az ESO-val? A The Elder Scrolls Online: Morrowind remek alkalom, hogy visszatérj már meglévő karakteredhez, vagy egy teljesen újat kezdj. Mivel az ESO-nak nincs előfizetési díja, így elég csak újratelepítened a játékot, bejelentkeznek és elkezdeni a játékot.

 

Térj vissza Morrowind világába

Vvardenfell a The Elder Scrolls Online legnagyobb hozzáadott helyszíne a játék megjelenése óta, és ugyanazt a földrajzi lábnyomot követi, mint a The Elder Scrolls III, beleértve a klasszikus játék összes kulcsfontosságú részletével. A játékosok egy veszélyes kalandra indulhatnak 700 évvel a The Elder Scrolls III eseményei előtt, Vvardenfell olyan legendás helyszínein, mint például a Seyda Neen kikötői, a vulkanikus Ashlands, a sűrű, gombákkal teli erdők, valamint az ebben az időben még építés alatt álló Vivec Város

                                                

Új karakterosztály – The Warden (Őrző)

A játékosoknak természet alapú varázslatokkal kell felszerelkeznie, hogy elsajátítsák az új karakter osztály, a Warden használatát. A Warden az első új karakter osztály az ESO megjelenése óta, amit az ESO-hoz és a The Elder Scrolls sorozathoz hűen, a játékosok szabadon alakíthatnak a számos képesség közül válogatva, így különböző játékstílusban játszhatnak. A Warden oldalán bemutatkozik egy veszedelmes új szövetséges is – War Bear –, aki még a legdurvább harcok során sem fog elmozdulni a Warden oldaláról. 

 

Egy lenyűgöző Elder Scrolls történet

A The Elder Scrolls III cselekményei előtt 700 évvel játszódó The Elder Scrolls Online: Morrowind egy magával ragadó kalandra invitálja a játékosokat a legendás Vvardenfell világába, ikonikus helyszínekkel, karakterekkel és történetszálakkal, amik nosztalgikusan fognak hatni a veterán Elder Scrolls rajongókra és kiterjesztik az ESO narratíváját egy új fejezetre.  Morrowind egy szörnyű és veszélyes hely, a játékosok feladata pedig, hogy segítsenek Vivec-nek, a legendás harcos költőnek és Vvardenfell Őrzőjének megoldani misztikus betegségének rejtélyét, hogy visszaszerezze erejét és megmentse a világot a pusztulástól.

 

Új PvP mód – Battlegrounds

A The Elder Scrolls Online híres nyílt világú PvP küzdelmeiről, amiben több száz játékos csap össze Cyrodiil uralmáért. A The Elder Scrolls Online: Morrowind keretében bemutatkozik egy új PvP mód – a Battlegrounds –, aminek 4-4 elleni izgalmas küzdelmei, egy arénaszerű környezetben várják a játékosokat. A játékosok Ashlands vidékeire viszik tovább a harcot, hogy bebiztosítsák helyüket Tamriel legádázabb és legsikeresebb veterán harcosainak sorában.

 

 

 

 

 

© 2017 ZeniMax Media Inc. Trademarks are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

További tartalom betöltése.