Kívánságlista

The Bureau: XCOM Declassified
PC

3 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-08-23
 • Törzsvásárlói kártya
  +39 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

The Bureau: XCOM Declassified ismertető

Újabb formáját mutatja meg a legendás XCOM-sorozat, a tavalyi Enemy Unknown után ugyanis ezúttal egy vérbeli akciójátékot készítettek nekünk a fejlesztők, amelyben a franchise jellegzetes hangulata és koncepciója mellett egy sokkal intenzívebb, sokkal bensőségesebb élmény vár majd ránk saját XCOM-osztagunk élén.

A The Bureau: XCOM Declassified néhány komoly átalakulás után egy taktikai TPS-ként meséli el nekünk sajátos kis történetét, amely egy idegen invázió köré épül fel. Hogy az űrlények miért támadták meg a Földet, azt egyelőre senki sem tudja, de vélhetően a kolonizáció és az emberi faj elpusztítása is szerepel elsődleges céljaik között. A te feladatod az lesz, hogy egy elit katonai szervezet oldalán hitet adj az embereknek és visszaszorítsd az idegeneket, bolygónknak ugyanis minden áron meg kell maradnia a humanoidok kezében.

A játék, habár az első tervek szerint egy intenzív FPS-ként kezdte életét, a készítők végül egy taktikai TPS-t készítettek belőle, így elfelejthetjük az ész nélküli lövöldözéseket. A The Bureau: XCOM Declassified keretein belül ugyanis a taktikázás, a megfelelő stratégia felkutatása és alkalmazása, valamint természetesen a fedezékhasználat is komoly szerepet játszik majd a harcok során, így érdemes megfontoltan bevetni, illetve irányítani katonáinkat a küzdelmekben, hiszen elég csak egy óvatlan mozdulat, vagy egy rosszul kiosztott parancs ahhoz, hogy célba vegyen minket egy űrlény.

Mivel a játékban mi leszünk az XCOM-osztag vezetői, ezért a mi feladatunk lesz az előrenyomulás mellett az is, hogy csapatunk épségben átvészelje az ütközeteket, hiszen mi parancsolunk és irányítjuk őket, illetve alkalmazhatjuk speciális képességeiket is, már amennyiben az idegenek győzelemre állnának az elkeseredett küzdelem során.

  • Fedezd fel magadnak a klasszikus XCOM-játékok hangulatát egy teljesen mai és modern köntösben, a sorozat életében abszolút újdongásnak számító TPS-nézetben!
  • Verd vissza különleges osztagod élén az egyre többen és egyre erőszakosabban támadó idegeneket és mérj rájuk egy végső, mindent eldöntő csapást!
  • Válaszd a PC-s változatot, hogy a kényelmes billentyűzetkiosztás segítségével pontos parancsokat tudj adni csapatodnak!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows Vista / Windows 7
Minimum CPUIntel Core 2 Duo 2.4 Ghz | AMD Athlon x2 2.7 Ghz
Minimum Memória2 GB
Minimum HDD12 GB
Minimum VGANVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB | ATI Radeon HD 512 MB 3870
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows Vista / Windows 7
Ajánlott CPUQuad Core Processzor
Ajánlott Memória4 GB
Ajánlott HDD12 GB
Ajánlott VGANVIDIA GeForce GTX 560 1GB | AMD Radeon HD 6950 1 GB
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.