Kívánságlista

Still Life 2 (PC) Letölthető
PC

1 799 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +18 pont

Still Life 2 (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Still Life 2 (PC) Letölthető ismertető

Ki rejtőzik Mr. X álarca mögött? A Still Life 2 felfedi a Still Life régóta várt végét és egy új ügyet sodor Victoria McPherson ügynök útjába.

2008 őszén Victoriát Maine államba küldik, ahol nemrég találták meg Ellen Dunnigan holttestét. Az elkövetés módja, valamint a rendőrségnek és a sajtónak küldött videó nem hagy kétséget az elkövető személyével kapcsolatban: az East Coast Torturer (Keleti-parti Kínzó) ismét lecsapott! Még a boncolás sem vezet eredményekre  és nyomokra, mivel a sorozatgyilkos lelkiismeretesen átmosta a testet. Úgy tűnik, hogy a gyilkos ismét nem hibázott.

Motelszobájában Victoria ügynök Paloma Hernandez újságíró riportjába botlik, aki dokumentálta az összes, az elkövető kézjegyét viselő gyilkosságot. Hernandez kemény kritikát fogalmazott meg az FBI és Victoria munkájával kapcsolatban, mivel azok képtelenek előre lépni az ügyben. Ennek ellenére Hernandez felhívja Victoriát, hogy találkozzon vele az este, mivel állítása szerint a gyilkos kilétére vonatkozó  információk vannak a birtokában. Victoria határozottan visszautasítja. Pillanatokkal később a Kínzó elrabolja Palomát...

A Still Life 2 hű marad az első rész szelleméhez, ugyanakkor lehetőséget ad rá, hogy ezúttal két, sorsukban osztozó szereplőért izguljunk. Két hősnőt kell irányítanunk, akik révén két, egymást kiegészítő nézőpontból ismerhetjük meg a történetet, két teljesen eltérő játékélményt megtapasztalva. Attól függően, hogy a gyilkos által űzött Paloma Hernandezt, vagy az ügyben nyomozó Victoria McPhersont FBI-ügynököt irányítjuk, váltogathatunk a túlélés és a nyomozás között.

További tartalom betöltése.