Kívánságlista

STAY (PC) Letölthető
PC

3 279 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-05-09
 • Törzsvásárlói kártya
  +33 pont

STAY (PC) Letölthető letöltésének folyamata

STAY (PC) Letölthető ismertető

Mit tennél, ha egy idegen sorsa múlna rajtad? Ha minden másodperc számítana? A STAY, a díjnyertes grafikus kalandjáték pont ezekkel a kérdésekkel szembesít: amikor Quinn egyedül ébred egy bezárt szobában, amelyben egy chat-szobába belépett számítógép kivételével nincsen semmi érdekes, te válsz az egyetlen reménysugarává. Döntéseid - és időzítésed - fogják kizárólagosan meghatározni szökési kísérleteit... vagy az idő előtti halálához vezetnek.

Az óra soha nem áll meg
STAY valós időben játszódik, azaz minden egyes perc, amit a játékon kívül töltesz egy olyan perc, amelyben Quinn-t egyedül hagyod. Ha kilépsz a beszélgetésekből, és túl sokáig hagyod magára Quinn-t, annak következményei lehetnek.

Növeld az empátiádat
Quinn a kiborulás szélén áll, így minden válasz számít. Bizonyítsd be, hogy egy együttérző szövetségese vagy, így megtanul bízni benned, és megosztja veled felfedezéseit, és legmélyebb gondolatait. Ha elbuksz, érzelmei ellened fordulhatnak.

Interaktív töténetmesélés
24 fejezet, hét különböző befejezés, tucatnyi lehetséges halál, és összetett beszélgetés-hálók - a STAY úgy lett megtervezve, hogy többször is végigjátszhasd. Fedezd fel a különböző szobákat, és deríts fényt a titkokra a későbbi végigjátszások során, hogy összerakd a teljes történet darabjait. 

Fedezd fel az igazságot
A webkamerák lehetővé teszik, hogy kémkedj Quinn után, és lásd a kommentjeidre adott reakcióit, és cselekedeteit, amíg távol van a számítógéptől. Leplezd le hazugságait, és fordítsd ezt a tudást az előnyödre.

Oldj meg izgalmas fejtörőket
Segíts Quinn-nek, a börtönében talált rejtvények megoldásában, a logikai részekben, melyekben közvetlenül irányíthatod.

 

© Appnormals Team. Published by PQube Ltd. All rights reserved.

További tartalom betöltése.