-51%
Kívánságlista

Star Wars Battlefront
PC

5 890 Ft
2 890 Ft
Bruttó ár
 • Év eleji akció 2019
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-11-18
 • Törzsvásárlói kártya
  +29 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

Star Wars Battlefront ismertető

A Battlefield-sorozattal elhíresült DICE-nak köszönhetően feltámadt végre a legendás Star Wars Battlefront, ami teljesen modern köntösben tárja elénk interaktív formában a Csillagok Háborúja univerzum legnagyobb ütközeteit.

Az FPS és TPS nézetben is játszható alkotásban az eredeti trilógia idején zajló eseményeket élhetjük át, ezáltal a Lázadók, valamint a Birodalom seregeinek oldalán csatlakozhatunk a többjátékos ütközetekhez, amelyek olyan ismert helyszínekre kalauzolnak minket, mint az Endor bolygó, a Hoth vagy a Tattooine. A filmekből ismert csaták helyett ezúttal fiktív események várhatók, amelyek azonban az izgalom, a látvány és a hangulat terén ugyanolyan elragadó élményt garantálnak.

"...olyan ismertebb karakterek bőrébe is belebújhatunk, mint Darth Vader, Luke Skywalker vagy éppen Boba Fett..."

A Star Wars Battlefront lehetőséget nyújt arra, hogy aktív részesei lehessünk az egyszerre akár 40 játékost felvonultató ütközeteknek, amelyek során a franchise összes jellegzetessége felbukkan. Ennek köszönhetően egyszerű katonák, birodalmi rohamosztagosok, de akár olyan ismertebb karakterek bőrébe is belebújhatunk, mint Darth Vader, Luke Skywalker vagy éppen Boba Fett, akik sajátos képességeiknek köszönhetően színesebbé varázsolják a harcokat.

Az óriási összecsapások alatt ezen felül a Star Wars mozifilmekben látott szinte összes járművet is kipróbálhatjuk, ezáltal az AT-ST és az AT-AT lépegetők mellett X-Wingek, de akár még a Millennium Falcon pilótafülkéjébe is beülhetünk annak érdekében, hogy elérhessük céljainkat. A készítők a filmekben látottak mellett igyekeztek minden kasztot és frakciót egyenlő erősségű fegyverekkel felvértezni, amelyeket a Lucasfilm segítségével rengeteg újdonsággal egészítette ki.

A játékban minden a háborúzásról szól majd, ezáltal számtalan többjátékos mód áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy részesei lehessünk az izgalmas ütközeteknek, amelyek során a pályákon elrejtett power upok felhasználásával rengeteg speciális támadással és meglepetéssel törhetünk borsot az ellenfél orra alá.

A multiplayer mellett természetesen egyjátékos élmények is várnak ránk, és bár kampány nincs, a Missions menüpont alatt lehetőségünk nyílik egyedül, vagy akár kooperatív módban is átélni az egyes bevetéseket, mi több túlélési ösztöneinket is aktiválhatjuk, amikor lázadóként a rohamosztagosok egyre erősebb seregeivel szemben próbáljuk megállni a helyünket.

 • Csatlakozz a Star Wars univerzum legnagyobb összecsapásaihoz, miközben olyan ismert helyszíneken harcolhatsz, mint az Endor bolygó vagy a Tattooine!
 • Ülj a mozifilmekből ismert járművek pilótafülkéjébe, és harcolj egy AT-AT lépegetővel vagy egy X-Winggel!
 • A többjátékos ütközetekben akár 40 fős csatákban is részt vehetsz, de az egyjátékos élményekről sem kell teljesen lemondanod!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit / Windows 10 64-bit
Minimum CPUIntel Core i3 6300T, 3,3 GHz | AMD X4 FX-4350
Minimum Memória8 GB RAM
Minimum HDD40 GB HDD
Minimum VGANVIDIA GeForce GTX 660 2 GB | AMD Radeon HD 7850 2 GB
Minimum DirectXDirectX 11
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit / Windows 10 64-bit
Ajánlott CPUIntel Core i5 6600 3,3 GHz | AMD X8 8370
Ajánlott Memória16 GB RAM
Ajánlott HDD40 GB HDD
Ajánlott VGANVIDIA GeForce GTX 970 4 GB | ATI Radeon R9 290 4 GB
Ajánlott DirectXDirectX 11
További tartalom betöltése.