Kívánságlista

Star Wars Battlefront II
PC

6 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-11-17
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

Star Wars Battlefront II ismertető

Ismét belevethetjük magunkat a Csillagok Háborúja univerzum legnagyobb és legismertebb ütközeteibe, amit ezúttal már nemcsak többjátékos módban, hanem egy vaskos egyjátékos kampányban is megtapasztalhatunk.

Az Electronic Arts és a DICE, a Battlefield játékok fejlesztőinek közös produkciójában olyan jól ismert szereplők bukkannak fel, mint Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo és Leia, de a legújabb filmekben megkedvelt Rey és Kylo Ren is a csatamezőkre lép.

A Star Wars Battlefront II-ben lehetőségünk nyílik átvenni az irányítást Iden Versio, a Birodalom jól ismert Inferno Squad-jának parancsnoka felett, hogy a mintegy 30 évtizedet felölelő kampány során megismerhessünk egy izgalmas sztorit a bosszúról, az árulásról és a megváltásról, méghozzá a mozifilmekhez kapcsolódó áthallásokkal és szereplőkkel a középpontban.

Természetesen a Star Wars Battlefront II-ből ezúttal sem hiányoznak majd az intenzív többjátékos ütközetek, melyekben a Birodalom és a Lázadók oldalán egyaránt átélhetjük a harcokat, de részt vehetünk űrcsatákban, irányíthatunk híres gépeket, jól ismert karaktereket, mindezt rengeteg újdonság társaságában, sőt mi több, ezúttal akár kooperatív módban is megtapasztalhatjuk már a legjobb Star Wars akciójáték élményét!

 • Éld át újra a Star Wars univerzum legnagyobb ütközeteit a jól ismert helyszíneken és olyan híres karakterek irányításával, mint Luke Skywalker, Darth Vader, Rey vagy Kylo Ren!
 • Rengeteg finomhangolás, újdonság, űrcsaták és még kooperatív mód is vár ránk a játékban!
 • A sorozat történetében először egy egyjátékos kampányt is átélhetünk a Birodalom ismert halálbrigádja, avagy az Inferno Squad vezetőjeként!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OS64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 10
Minimum CPUIntel Core i5 6600K, AMD FX 6350
Minimum Memória8GB RAM
Minimum HDD60GB szabad hely
Minimum VGANVIDIA GeForce® GTX 660 2GB, AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Minimum DirectX11.0
Ajánlott gépigény
Ajánlott OS64-bit Windows 10 vagy újabb
Ajánlott CPUIntel Core i7 6700 vagy hasonló, AMD FX 8350 Wraith
Ajánlott Memória16GB RAM
Ajánlott HDD60GB szabad hely
Ajánlott VGANVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB, AMD Radeon™ RX 480 4GB
Ajánlott DirectX11.1
További tartalom betöltése.