Kívánságlista

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) Letölthető
PC

6 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition (PC) Letölthető ismertető

Vásárold meg a Rising Storm 2: Vietnam játék Digital Deluxe Edition kiadását, és szerezd meg a két további tárgyat, amelyekkel testre szabhatod karakteredet, 4 korai feloldású tárgyat, valamint a játék hivatalos zenéjét.

 

Exkluzív tartalmak

 • 2 exkluzív, a testreszabhatóságot növelő tárgy - Boonie sapkák mindkét hadviselő fél számára
 • Hivatalos, kifejezetten a játékhoz komponált soundtrack

 

Korai feloldású tárgyak

Az Egyesült Államok Hadserege / Tengerészgyalogosok számára: 

 • Lowland ERDL terepmintás sisak
 • Darkhorse pilótasisak

Az Észak-vietnami Hadsereg számára:

 • Fejkendő
 • Terepmintás usanka

 

 


A Rising Storm 2: Vietnam a PC Gamer által a 2011-es és a 2013-as év multiplayer játékának választott játék folytatása. A a Tripwire Interactive által kiadott, és - az első részt is jegyző - Antimatter Games által fejlesztett játék megtartja a Rising Storm díjnyertes és innovatív aszimmetrikus játékmódját.

A Red Orchestra sorozatban megismert valósághű fegyverkezelés és zsigeri, első szemszögű akció első ízben látogat el az automata karabélyok, hordozható gránátvetők, és a modernebb fegyverrendszerek korába. A Rising Storm 2: Vietnam a játékosokat a brutálisan, és hitelesen megjelenített vietnami háború poklába dobja.

 

Hatalmas, 64 játékos részvételével zajló csaták

A Rising Storm 2: Vietnam intenzív, taktikákban gazdag akciót kínál az amerikai hadsereg és a vietnami erők részvételével zajló, akár 64 fős csatáival, amelyben mindkét fél egyedi képességekkel, és taktikai előnyökkel rendelkezik, legyen szó akár napalm bombázásokról, tüzérségi támogatásról, föld-levegő rakétákról, csapdákról, vagy kelepcékről.

 

Harmincnál is több, korhú fegyver

A korszak valósághű és gazdag arzenáljában amerikai oldalon az M16, M14, M60, M79 és M3 fegyvereket találod, míg a Vietkong oldalán többek közt a Type 56 rohampuskával (amely a legendás AK-47-es kínai változata), valamint az RPG-7, MAT-49 fegyverekkel, és az SKS karabéllyal indulhatsz harcba.

A fegyverek széleskörű funkcionalitása a játékban is megjelenik, az állítható válltámaszoktól kezdve, a felszegezhető szuronyokon át, egészen a Red Orchestra híresen jó fegyverkezelésére épülő, új és fejlett fegyvervisszarúgási rendszerig terjed.

 

A Walkürök Lovaglása

Az amerikai csapat játékosai 3 különböző helikoptert irányíthatnak - az UH-1H "Huey" szállítóhelikoptert, az OH-6 "Loach" könnyű felderítőt, és a pusztító AH-1G "Cobra" csatahelikoptert.

 

A konvencionális hadsereg és a gerillák erőinek összecsapása

Játssz az Egyesült Államok hadseregének, vagy éppen a vietnami ellenállók erőinek tagjaként. A Rising Storm 2: Vietnam lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az Egyesült Államok hadseregének és a tengerészgyalogság alakulatainak katonáit, vagy az Észak-Vietnam reguláris és gerilla erőik - az NVA és a Vietkong - harcosait irányítsák.

 

Történelmi világ

Minden egyes térkép valóságűen jeleníti meg, milyen is volt Vietnam, célja pedig az, hogy rendkívül hitelesen, ugyanakkor magával ragadó módon mutassa be a háborút.

A térképek közt természetesen megtalálod a híres vietnami dzsungeleket, de a harcok kiterjednek a városokban, dombokon, amerikai tüzérségi bázisokon, rízsföldeken, ültetvényeken, és még sok más, hitelesen megjelenített helyszínen vívott ütközetekre is.

 

2 új játékmód

A játékmódok közt megtalálható a Red Orchestra klasszikus területfoglalós módja, az új Supremacy mód, amelyben nagyszabású - egyebek mellett helikoptereket, és a vietkong alagútjait is felvonultató - harcokban vehetsz részt, valamint az új, kisebb Skirmish mód, a hozzátartozó térképekkel, amelyek 16, vagy kevesebb játékos számára nyújtanak szórakozást.

Ezeket az új, kisebb térképeket úgy alakították ki, hogy egy versenyszerűbb, csapat-alapú élményt nyújtsanak, amely hűen tükrözi azokat a kis egységek részvételével zajló konfliktusokat, amelyekről a vietnami háború híres volt.

 

Vezesd győzelemre a csapatodat

A továbbfejlesztett osztagrendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy úgy állítsák össze a rajokat, ahogy csak szeretnék: nevezd el őket, add hozzájuk a barátaidat, és állítsd be a raj színét - mindezt a játékban teheted meg. A csata kezdetét követően könnyen azonosíthatod rajodat a játék világában és a térképeken is, emellett pedig osztagod dedikált VOIP csatornán kommunikálhat, miközben az együttműködésért különféle bónuszokban részesül.

 

Fairplay és kozmetikai frissítések

Rising Storm 2: Vietnamban a játékosok képességeinek és a játékegyensúlynak jut a központi szerep. Nem fogjuk az olyan tartalmakat - mint például a fegyerfrissítések, a jobb játékoskarakterisztikák, vagy az új fegyverzetek - egy tapasztalati- vagy rang-rendszer mögé zárni. Szerenténk, ha minden játékos szabadon elérhetné a sikeréhez szükséges eszközöket - korlátozások nélkül.

 

Szabd tesre a mundérodat

A Rising Storm 2: Vietnam lehetővé teszi a játékosok számára, hogy karakterüket a játék során megszerzett további egyenruha- és felszerelés-változatokkal tegyék még egyedibbé. Ezek között - egyebek mellett - éppúgy megtalálhatóak az új fejfedők és  ruházatok, mint például a tetoválások, vagy a szemüvegek.

 

 

 

 

Rising Storm 2: Vietnam ©2017 Tripwire Interactive. Unreal® is a registered trademark of Epic Games, Inc. Unreal® Engine, Copyright 1998-2017, Epic Games, Inc. Steam® is a registered trademark of Valve, Inc. This software product includes Autodesk® Human IK® property of Autodesk, Inc. 2017, Autodesk, Inc. Autodesk, “Autodesk® Human IK®“ is a registered trademark or trademarks of Autodesk, Inc. All rights reserved.

További tartalom betöltése.