Kívánságlista

Prodigy Tactics (PC) Letölthető EARLY ACCESS
PC

4 399 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-11-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +44 pont

Prodigy Tactics (PC) Letölthető EARLY ACCESS letöltésének folyamata

Prodigy Tactics (PC) Letölthető EARLY ACCESS ismertető

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Thasys világában a legtöbb fajnak manára van szüksége a túléléshez. Ez a varázsenergia azonban egyre ritkább, így a túlélésért folytatott háborúk pusztítják a földeket, miközben a mágikus lények e életet adó erő utolsó morzsái felett marakodnak. Valahol pedig legendás lények alusszák örök álmukat, szívükben pedig ott rejtőzik az eredeti mana-forrás. Csak néhány kiválasztott képes arra, hogy felébressze ezeket a Teremtményeket, elvezesse őket, és megmentse Thasys világát. Ők e haldokló világ tanúi, az élők utolsó reménye.

Ők a PRODIGY-k.

 

A Prodigy Tactics egy körökre osztott játék, amely Thasys fantasztikus, világában játszódik, mely a szüntelen háború állapotában van. Hozz létre egy hősökből álló csapatot, akik e haldokló világ utolsó reményét jelentik, és vezesd őket győzelemre, miközben vállvetve harcolnak a hatalmas Őrzőkkel. Minden egyes karakter egyedülálló képességekkel rendelkezik, amelyekkel a csatában segítséget nyújthatnak szövetségeseiknek, vagy eltiporhatják ellenségeiket. 

A Prodigy Tactics harcaiban két csapat néz farkasszemet egy klasszikus arénában. Minden csapat szabadon mozoghat egy 3x4 kockából álló területen, a taktikát a szereplők közötti szinergiához igazítva. Míg egyik csapat a támadáshoz készülődik, a másik a védekezést, vagy az ellentámadást készíti elő - így a játék dinamikus, és mindkét fél számára izgalmas marad. Az elhelyezés a harcok kulcseleme, mivel mind az aktuális célpontra, mind a támadóerőre hatással van.

A Prodigy világában két hatalmas erő - a Harmónia és a Disszonancia - vívja harcát. Az Őrzők mindkettő használatára képesek, és mindkét erő újdonságokat hoz a csatatérre.
A Harmónia egyensúlyt teremt, és segíti csapatodat a harcban, lehetővé téve számukra, hogy erőt gyűjtsenek különleges képességeik használatához. A kör végén ha Hősöd Harmóniában cselekszik, egy manával töltött mező a jutalmad.
A Disszonancia egy pusztító és kiszámíthatatlan energia. Hatalmas erővel ruházza fel az ezt használó lényt, amely így el a legkeményebb ellefeleket is elpusztíthatja... de használata hatalmas felelősség is egyben, mivel a Disszonancia ereje instabil. Vigyázz, mert ha megfelelő óvatosság hiányában használod, könnyen káoszhoz vezethet.

 

Főbb jellemzők:

 • Taktikus, körökre osztott játékmenet
 • Egyedi, játszható karakterek, akikből összeállíthatod csapatodat
 • Gyönyörűen kialakított, sokszínű arénán
 • 2 egyéni mód: Training (gyakorló) és Bastion (bástya)

 

További tartalom betöltése.