Kívánságlista

Phantaruk (PC) Letölthető
PC

1 349 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-08-16
 • Törzsvásárlói kártya
  +13 pont

Phantaruk (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Phantaruk (PC) Letölthető ismertető

KÖZELÍTSD MEG AZ EMBERI LÉT HATÁRÁT.


Hosszú ideig az emberiséget az emberi test határai korlátozzák. A legtöbb ember elfogadta a hús tökéletlenségét, de néhányan a felszabadulást keresték. A poszt-humán lény létrehozásának álma - a transzhumanizmus eszméjének elérése - a H+ Corporation hajtóereje. Létesítményeiben a technológia és a komo sapiens egy entitássá válhat. Egy organizmus, amely mentes az emberiség biológiai gynegeségeitől.

Felszállsz a Purity-02 űrhajó – a H+ Corporation legfontosabb komplexumának - fedélzetére.

Az álom rémálommá változik, amikor rájössz, mi lett a Purity-02-ből. Az egykori kutatóhajó egy halálos, elhagyatott csapdává változott. Ahhoz, hogy elmenekülj a Purity-02-ről, meg kell fejtened a hajó titkait. Minden elmúló perccel csökkennek a túlélési esélyeid. Egy halálos toxinokat kibocsátó parazitafertőzés ellen harcolsz, amely belülről pusztítja el szervezetedet. És egy még nagyobb veszély leselkedik rád, amelyet el kell kerülnöd.

Egy szörnyeteg garázdálkodik a hajón. Egy rég elfelejtett mesékből és ősi mítoszokból ismert teremtmény. Bármelyik árnyékban meghúzódhat, bármelyik sarkon leselkedhet. Minden lépésedet meg kell tervezned. Túl kell élned a fertőzést.

Le kell jutnod a hajóról.

További tartalom betöltése.