Kívánságlista

Next Up Hero (PC) Letölthető EARLY ACCESS
PC

5 329 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-01-11
 • Törzsvásárlói kártya
  +53 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 7+

Next Up Hero (PC) Letölthető EARLY ACCESS letöltésének folyamata

Next Up Hero (PC) Letölthető EARLY ACCESS ismertető

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

HARCOLJ! HALJ MEG! GYŐZZ!

 

Támad a Végtelen Siratódal! Küzdj Legendás Hősöket irányítva a kőkemény mechák és szörnyek ellen. Ahányszor meghalsz, egy Ekhót hagysz hátra, akit a következő játékos megidézhet. Minél több hős hal meg, annál erősebbé válunk, amíg közösen ki nem vívjuk a győzelmet. Hős vagy? Remek. Te vagy a következő.

A Next Up Hero egy brutálisan nehéz 2D akciójáték, amelynek alapja a 'közösségi continue'. A Next Up Hero-t a játéktermekben töltött, eltékozolt gyermekévek ihlették, amikor a legjobb haverok felváltva próbálták legyőzni a igazságtalanul nehéz játékokat. játékot úgy alakítottuk ki, hogy a pályák sikeres teljesítése közös győzelem legyen - ami szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál. 

Válaszd kilenc - eltérő fegyverarzenállal és képességekkel rendelkező - Legendás Hős közül a játékstílusodnak leginkább megfelelőt, és harcolj kardokkal, rakétavetőkkel, lézertornyokkal, bongo dobokkal, és bumerángokkal.  Amikor elegendő hős ért el nagyszerű teljesítményt, megnyílnak a Bajnoki Próbák, a legbüntetőbb kalandok, amelyeket a Digital Continue saját pályatervezői alkottak, és amelyek összehangolt kommunikációt és csapatmunkát igényelnek, ha a győzelem leghalványabb reményével szeretnél nekifutni ezeknek.  

A Next Up Hero a Digital Continue első saját játéka. A céget Joe Tringali, a - Scribblenauts, Lock’s Quest és Drawn to Life játékokat fejlesztő - 5TH Cell társalapítója alakította.

 

Főbb jellemzők:

 • 'Közösségi Continue' - Vegyél részt a legmodernebb stílusú kooperatív játékban, ahol a közösségi kihívások teljesítése közös siker, és szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál.
 • Bajnoki Próbák (Champion Trials) - A legkeményebb kihívások. Csak akkor nyílnak meg, ha a közösség bizonyította, hogy készen áll rájuk. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a túlélésre, közösségként kell összedolgoznotok, hogy megfejtsétek a rejtvényeket, legyőzzétek a lehetetlen főellenfeleket, és új jutalmakat nyissatok meg. Valószínűleg úgyis meghalsz. 
 • Kiemelt kalandok és ranglisták - Versenyezz a közösséggel a napi, heti, és havi ranglistákon! Kalandozz kedvenc streamereiddel, vagy csatlakozz a hírességekhez az exkluzív VIP próbálkozásokban!
 • Testreszabott hősök - Győzd le a szörnyeket, és lopd el képességeiket! Kombináld a szörnytámadásokat, a karakter-skineket, és az ősi képességeket több ezer halálos változatban!
 • Válaszd meg a saját teljesítményeidet - Szabd testre következő célodat a Mad Lib-stílusú naplórendszer segítségével. Teljesítsd ezeket a célokat, hogy megkapd a Grand Tokeneket, amelyek szükségesek a halálos Bajnoki Próba megkezdéséhez.

 

 

 

 

© 2017 Aspyr Media, Inc. Next Up Hero developed by Digital Continue, published by Aspyr. Aspyr is a registered trademark of Aspyr Media, Inc., and the Aspyr star logo is a trademark of Aspyr Media. Next Up Hero is a registered trademark of Digital Continue. All other marks and logos are property of their respective owners. All rights reserved. 

További tartalom betöltése.