Kívánságlista

Mortal Kombat X
PC

2 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-04-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +25 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Mortal Kombat X ismertető

Tízedik alkalommal térnek vissza a legendás Mortal Kombat-sorozat harcosai, hogy minden eddiginél brutálisabb és látványosabb összecsapásokat élhessünk át velük az aprólékosan kidolgozott harcrendszer, valamint a szó szerint lenyűgöző küllem társaságában.

"... visszatér Scorpion és Sub-Zero..."

A Mortal Kombat X keretein belül mindenki elérhető lesz, aki valaha is számított a sorozatban, így például biztosan visszatér Scorpion és Sub-Zero, ám természetesen olyan vadonatúj harcosok is várnak majd ránk, mint amilyen Cassie Cage – avagy Johnny Cage és Sony Blade lánya –, Kotal Kahn – az azték véristen – vagy éppen a rovarképességekkel bíró D'Vorah. A klasszikus árkád verekedős játék egyik nagy újdonsága, hogy minden karakter három különféle változatban is elérhető lesz, így Scorpiont mondjuk a Hellfire, Ninjutsu és Inferno formájában küldhetjük majd harcba, amelyek természetesen egytől-egyig más élménnyel és játékmenettel kecsegtetnek számunkra.

A Netherrealm Studios fejlesztői gondoskodtak továbbá arról is, hogy a rengeteg új és visszatérő karakter mellett az alkotás erősségének számító harcrendszer is fejlődést mutasson. Ennek köszönhetően a Mortal Kombat X-ben a továbbfejlesztett mechanizmus mellett minden eddiginél változatosabb és brutálisabb kombók, valamint X-Ray mozdulatok várnak ránk, ezen felül pedig ott az összetett történet is vár, ami tökéletes alapot szolgáltat az új karakterek bevezetéséhez. A sorozat történetében először ráadásul már a környezetünket is kihasználhatjuk az összetűzések során, így pályától függően fegyverként használhatjuk fel az egyes tárgyakat és objektumokat – ezzel garantálva a minden eddiginél változatosabb és monumentálisabb harcokat.

 • Visszatér az egyik legismertebb és legkedveltebb árkád verekedős játék, hogy ismét harcba hívja a rajongóit!
 • Élj át minden eddiginél nagyobb küzdelmeket a korábban soha nem látott brutális kombók, valamint a környezeti elemek felhasználásával!
 • A sorozat jól ismert harcosai mellett vadonatúj szereplők is színesítik a felhozatalt, hogy még változatosabb történet és bunyó várjon rád!

 

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OS64-bites Vista, Win 7, Win 8
Minimum CPUIntel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Minimum Memória3 GB
Minimum HDD25 GB
Minimum VGANVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OS64-bites Win 7, Win 8
Ajánlott CPUIntel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz
Ajánlott Memória8 GB
Ajánlott HDD40 GB
Ajánlott VGANVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7950
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.