Kívánságlista

Microsoft 365 Családi verzió ESD (Letölthető) (6GQ-00092)

PC
37 299 Ft
Bruttó ár

  • Termékazonosító
    200144554
  • Házhoz szállítás
    Letölthető
  • INGYENES szállítás Foxposttal*
  • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
  • Szaküzletek készletinformációja
  • Rendelhető
    Részletek
  • Rendelhető
    Részletek
  • Megjelenés
    2021-04-22
  • Garancia
    nincs
  • *Vásárolj 10 000 Ft felett és kérd csomagodat Foxpost csomagautomatába most INGYEN!
  • *Ha a termék központi raktárunkban elérhető, abban az esetben a 16:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni. Amennyiben a termék valamelyik boltunkban van készleten, vagy csak külsős raktárból szerezhető be, akkor a 11:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni.

Microsoft 365 Családi verzió ESD (Letölthető) (6GQ-00092) letöltésének folyamata

Microsoft 365 Családi verzió ESD (Letölthető) (6GQ-00092) digitális kód hozzáférés

Microsoft 365 Családi verzió ESD (Letölthető) (6GQ-00092) ismertető



Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mi a különbség az Office 2021 (egyszeri vásárlás) és a Microsoft 365 (előfizetés) között?

Az Office 2021 egyszeri vásárlással érhető el, ami azt jelenti, hogy egy egyszeri költség kifizetése után letöltheti az Office-alkalmazásokat egyetlen számítógépre. Az egyszeri vásárlás PC-khez és Mac gépekhez is elérhető. Mivel azonban nincsenek frissítési lehetőségek, ha a következő verzióra szeretne váltani, azt is teljes áron meg kell majd vásárolnia.

A Microsoft 365 egy előfizetés, amely egyetlen zökkenőmentes, integrált megoldásban egyesíti az együttműködést támogató, naprakész eszközöket. A Microsoft 365 tartalmazza az Office már jól ismert, hatékony asztali megoldásait, például a Wordöt, a PowerPointot és az Excelt. Az előfizetéshez emellett plusz online tárhely és felhőalapú funkciók is járnak, amelyekkel valós időben, másokkal közösen dolgozhat a fájlokon. Az előfizetéssel Ön mindig a legújabb funkciókat, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket élvezheti, és a pluszköltség nélkül elérhető műszaki támogatást is igénybe veheti. Az előfizetési díjat havonta vagy évente is fizetheti, a Microsoft 365 Családi verzió csomaggal pedig akár hat személlyel is megoszthatja előfizetését, és több PC-n, Mac gépen, táblagépen és telefonon is használhatja az alkalmazásokat.

Honnan tudhatom, hogy a PC-m vagy a Mac gépem alkalmas-e a Microsoft 365 futtatására?

A Microsoft 365 a PC-rendszerű számítógépekkel, a Mac gépekkel, valamint az Android és iOS rendszert futtató eszközökkel is kompatibilis. Az eszközeivel kompatibilis verziókért és az egyéb követelményekért tekintse át a rendszerkövetelményeket.

A Microsoft 365 ugyanúgy néz ki PC-n és Mac gépen?

Nem. A Microsoft 365 alkalmazásait az egyes platformokhoz és operációs rendszerekhez szabtuk. A Mac-felhasználók számára elérhető alkalmazások és funkciók eltérhetnek a PC-felhasználók számára elérhető alkalmazásoktól és funkcióktól. A Microsoft 365 kivételes rugalmasságot biztosít Önnek. A fiókja nem korlátozza Önt kizárólag Mac gépekre vagy PC-kre, így szabadon válthat a különböző eszközök között.

Ellenőrzésem alatt tarthatom a dokumentumaimat a Microsoft 365-előfizetéssel?

Igen. Az Ön által létrehozott dokumentumok teljes mértékben az Ön tulajdonát képezik.A dokumentumokat online a OneDrive-ban, illetve saját PC-jén vagy Mac-gépén is tárolhatja.

Szükség van internet-hozzáférésre a Microsoft 365 használatához?

A Microsoft 365-előfizetési csomagokban elérhető alkalmazások és szolgáltatások telepítéséhez, valamint a legújabb verziók aktiválásához internet-hozzáférés szükséges. Ne feledje, ha Ön meglévő előfizető, nem szükséges újratelepítenie az alkalmazásokat, vagy másik előfizetést vásárolnia.
A Microsoft 365-csomagokhoz emellett az előfizetői fiók kezeléséhez is internet-hozzáférésre van szükség, például amikor további PC-kre telepíti az Office-alkalmazásokat, vagy módosítani szeretné a számlázási beállításokat. A OneDrive-on tárolt dokumentumok eléréséhez szintén internet-hozzáférésre van szükség, kivéve abban az esetben, ha telepítette a OneDrive asztali alkalmazást.

Emellett rendszeres időközönként csatlakoznia kell az internethez annak érdekében, hogy naprakészen tartsa Microsoft 365-verzióját, és kihasználhassa az automatikus frissítések nyújtotta előnyöket. Ha legalább 31 naponta nem csatlakozik az internethez, az alkalmazások csökkentett funkcionalitású üzemmódra váltanak, ami azt jelenti, hogy továbbra is megtekintheti és kinyomtathatja dokumentumait, azonban nem szerkesztheti azokat, és új dokumentumokat sem hozhat létre. Az alkalmazások újraaktiválásához egyszerűen csatlakozzon ismét az internethez.
Az Office-alkalmazások, például a Word, az Excel és a PowerPoint használatához nincs szükség internetkapcsolatra, mivel ezek teljes mértékben telepítve vannak számítógépére.

Mi az a Microsoft-fiók, és miért van rá szükség a Microsoft 365 használatához?

A Microsoft-fiók egy e-mail-cím és egy jelszó kombinációja, amelyet az olyan szolgáltatásokba való bejelentkezéshez használhat, mint a OneDrive, az Xbox LIVE és az Outlook.com. Ha ezek közül a szolgáltatások közül bármelyiket használja, akkor Önnek már van Microsoft-fiókja, amelyet használhat, de létrehozhat új fiókot is. További információ a Microsoft-fiókról.
Ha próbaverzióra regisztrál vagy Microsoft 365-előfizetést vásárol, be kell jelentkeznie egy Microsoft-fiókkal. Ezután a Microsoft 365-előfizetés telepítéséhez és kezeléséhez, valamint az azzal elérhető szolgáltatások, például a OneDrive-tárhely használatához is ezzel a fiókkal kell bejelentkeznie.

Hány személy használhat egy Microsoft 365-előfizetést?

A Microsoft 365 Családi verzióját öt másik személlyel oszthatja meg, azaz az előfizetést összesen hat személy használhatja. A Microsoft 365 Egyszemélyes verziót egy személy használhatja.

Hogyan oszthatom meg a családtagjaimmal az előfizetés keretében elérhető szolgáltatásokat?

Ha aktív Microsoft 365 Családi előfizetéssel rendelkezik, akár öt, Önnel egy háztartásban élő személlyel is megoszthatja az előfizetést. Minden személy, akivel megosztja az előfizetését, valamennyi eszközére telepítheti a Microsoft 365-öt, és egyszerre akár öt eszközön is bejelentkezhet a szolgáltatásba.
Ha hozzá szeretne valakit adni az előfizetéséhez, látogasson el a Microsoft-fiók oldalra, és kövesse a felhasználók hozzáadására vonatkozó utasításokat. Az előfizetéshez hozzáadott személyek e-mailt kapnak az elvégzendő lépésekről. Az e-mailben ismertetett lépések elvégzése után adataik (a telepített alkalmazásokat és szolgáltatásokat is beleértve) megjelennek a Saját fiók oldalukon. Az előfizetés megosztásának visszavonását, illetve az eszközök eltávolítását a Microsoft-fiók oldalon végezheti el.

Mit kapok ingyen, ha nem fizetek elő a szolgáltatásra?

Az ingyenes alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a ingyenes produktivitásnövelő alkalmazások oldalra.

Microsoft 365 Defender

A Microsoft a megfelelő eszközöket és ismereteket a megfelelő személyek kezébe adva kibővíti a szervezete védelmét ellátók lehetőségeit. A biztonsági információk és események kezelése (SIEM) és a kiterjesztett észlelés és válasz (XDR) kombinálásával növelheti a hatékonyságot, miközben biztonságot nyújthat a digitális eszközparkjának.

Mi az a Microsoft Family Safety alkalmazás?

A Microsoft Family Safety alkalmazás lehetővé teszi Ön és a családja számára egészséges szokások kialakítását, és védelmet kínál szeretteinek. A Microsoft Family Safety alkalmazás segítségével a családja igényeinek megfelelő szűrőket, korlátozásokat és engedélyeket állíthat be. A Microsoft 365 Családi verzió előfizetőjeként a Family Safety mobilalkalmazás olyan további előnyöket kínál Önnek, mint a tartózkodási hellyel és a vezetésbiztonsággal kapcsolatos értesítések. További információért látogasson el a következő oldalra: Microsoft Family Safety .

Megjegyzés:

A tartózkodási hellyel kapcsolatos értesítésekhez és a vezetésbiztonsági funkciókhoz Microsoft 365 Családi verzió-előfizetésre van szükség. Az elérhetőség operációs rendszerenként és országonként eltérő lehet. Az érkezésre és az indulásra vonatkozó automatikus értesítésekhez engedélyezni kell a tartózkodási helyhez való hozzáférést. A vezetésbiztonsági funkció csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában érhető el.jsou dostupné jenom v US, UK, CA a AU.

1 - A Microsoft Family Safety alkalmazás ingyenesen elérhető. A Microsoft 365 Családi verzióval a felhasználók prémium funkciókhoz férhetnek hozzá.

További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód