Kívánságlista

Mega Man Legacy Collection (PC) Letölthető
PC

4 589 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-12-12
 • Törzsvásárlói kártya
  +46 pont

Mega Man Legacy Collection (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Mega Man Legacy Collection (PC) Letölthető ismertető

A Mega Man Legacy Collection tisztelgés a Capcom legendás kék hősének 8-bites korszaka előtt. A sorozat kezdeteinek hat, hűen újraalkotott Mega Man játékát felvonultató Legacy Collection – megismerteti az új rajongókkal, és emlékezteti a régieket – hogy Mega Man mitől is egy ennyire népszerű és ikonikus karakter. A Mega Man Legacy Collection egyebek mellett mind a hat játékot tartalmazza!

A hat Mega Man játék mellett a Mega Man Legacy Collection a múzeum móddal és a kihívás móddal új lehetőségeket biztosít a klasszikus játékok átélésére. A Challenge mód mind a hat játék részeit vegyíti – rengeteg skálázható nehézségi céllal, a tapasztalt játékosokat is izzasztó kihívások elé állítva, ugyanakkor kiváló indulási pontot adva a sorozattal még csak most ismerkedő játékosoknak is. A múzeum mód egy átfogó gyűjtemény történettel, nagyfelbontású művészeti illusztrációkkal és eredeti koncepciórajzokkal – egy mega-csemege minden Mega Man és videojáték-történelem raongó számára.

 

Főbb jellemzők:

 • Hat klasszikus játék, egy csomagban – Játssz a videojátékok történelmének egy darabjával a hat eredeti Mega Man címmel, és ismerd meg a klasszikus sorozat eredetét.
 • 8-bites stílus, HD hangulattal – A játékok megtartják az eredeti kiadások retro 8-bites stílusát, azonban a HD kivitel révén a klasszikus, bájos sprite-ok élénk, tiszta megjelenést kapnak.
 • Kihívásokban gazdag remix mód az új és veterán játékosok számára – A robosztus, új Challenge mód a hat játék játékmenetét keveri egy új típusú kihívás érdekében.Egyfelől egyre nehezebb kihívásokkal várja a tapasztalt játékosokat, másfelől megismerteti a kezdőket a játékok stílusával, és megtanítja őket a trükkösebb területek leküzdéséhez szükséges ismeretekre.
 • A korszak múzeuma – A Museum mód egy hatalmas adattár a gyűjteményben található játékok korszakának történetéről és művészeti alkotásairól. Vess egy (vissza)pillantást a múzeumban Mega Man történetére – rengeteg információval, nagyfelbontású grafikával, koncepciórajzokkal, vázlatokkal és egyebekkel.
 • Vadonatúj játékmotorral fejlesztve – Az újonnan fejlesztett Eclipse Engine használatával a Capcom és a Digital Eclipse a játékosok új generációja számára örökíthette meg korhű módon újraalkotva a videojátékok történetének eme hat klasszikusát.
 • Ranglisták és visszajátszás videók – A rajongók a legjobb játékosok játékának visszajátszásait is megtekinthetik a ranglistákon, bemutatva a Mega Man tehetségek új generációját!

 

CAPCOM CO., LTD. 2015 ALL RIGHTS RESERVED.

További tartalom betöltése.