Kívánságlista

HTC Vive 1.5 Virtuális valóság rendszer
PC

214 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  1-4 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2017-10-17
 • Törzsvásárlói kártya
  +2149 pont
 • Garancia
  1 év

HTC Vive 1.5 Virtuális valóság rendszer ismertető

A HTC VIVE egy másik elképesztően izgalmas megoldást választott, hogy bele vesd magad a kalandokba. A HTC Vive egy önálló készülék, melyet szolid tudású PC-hez, laptophoz kell csatlakoztatni, így bárhová magaddal viheted. A HTC készüléke a kiterjesztett valóság technológiát ötvözi a virtualitással. A rendszer több mint hetven szenzor adataira támaszkodva méri fel a környezeted adottságait és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós, környezeted alapján hozza létre dinamikusan a virtuális valóságot.

A giroszkópok és az apró kamerák adatait a nagyteljesítményű processzor dolgozza fel, úgy hogy mind a két szemedre egy kijelző vetíti a képet 90Hz-es képfrissítéssel. A VIVE játékvezérlőivel maximális lesz az illúzió és pontos minden mozgásod.

A HTC VIVE segítségével visszarepülhetsz az ókori Rómába, összezsugorodhatsz atom méretűre vagy egy csillagközi rombolóból figyelheted az űrt. A búvár szimulátorral a tengerek mélyén kutathatsz tengeri roncsok után. Végtelen lehetőségeket szorítottak ebbe az innovatív virtuális szemüvegbe.

A HTC Vive-hoz ajánlott PC konfiguráció:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 vagy újabb

Videókártya: GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290 vagy erősebb

CPU: Intel Core i5 4590 vagy AMD FX 8350 vagy erősebb

RAM: 4GB vagy több

Csatlakozók HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, 1db USB 2.0 vagy 3.0

További tartalom betöltése.