Kívánságlista

FIFA 17
PC

6 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-09-29
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

FIFA 17 ismertető

A FIFA 17 idén is bebizonyítja, hogy ő a focis játékok legnagyobb királya, és mindezt ezúttal elképesztő újdonságokkal, sőt minden eddiginél jelentősebb tartalommal igyekszik bebizonyítani a kétkedőknek, a virtuális futball megszállottjai ugyanis a jól megszokott egy- és többjátékos lehetőségek, valamint a női focisták visszatérése mellett a széria történetében először egy komplett sztorit is átélhetnek majd.

A játékban helyet kapott sztori mód, avagy a The Journey a Premier League egy feltörekvő focistáját, Alex Huntert állítja a középpontba, akit meccsről-meccsre irányíthatunk majd, és miközben megismerkedünk a kezdő játékosokra leselkedő buktatókkal, csak rajtunk múlik, hogy hősünk milyen gyorsan és milyen háttérrel jut el a legjobbak közé.

A FIFA 17 mindemellett a játékmenet tekintetében is rengeteg újdonságot garantál! Az új mozdulatok, cselek és támadások mellett például továbbfejlesztették a fizikát és a mesterséges intelligenciát, de bekerülnek olyan híres menedzserek is az alkotásba, mint Guardiola és Mourinho, sőt a grafika kapcsán is óriási előrelépést várhatunk, hiszen a háttérben a Battlefield 1-et is mozgató Frostbite Engine teljesít szolgálatot.

A FIFA 17 DEMO már letölthető!

 • A FIFA-sorozat legújabb évadjában minden eddiginél realisztikusabb élmények és több újdonság vár majd rád!
 • A The Journey játékmód révén a széria történetében először egy komplett sztorit is átélhetsz majd, méghozzá Alex Hunter, egy feltörekvő focista irányításával!
 • Ismerd meg a focis játékok grafikájának legújabb szintjét a Star Wars: Battlefront-ot és a Battlefield 1-et is meghajtó Frostbite Engine jóvoltából!

Rendszer követelmények

Minimális gépigény:

CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz

RAM: 8 GB

VGA: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260

Direct X: 11.0

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit

Tárhely: 50.0 GB

Ajánlott gépigény:

CPU: Intel i5-3550K @ 3.40GHz vagy AMD FX 8150 @ 3.6GHz

RAM: 8 GB

VGA: NVIDIA GTX 660 vagy AMD Radeon R9 270

Direct X: 11.0

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit

További tartalom betöltése.