Kívánságlista

Fallout 4
PC

5 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-11-10
 • Törzsvásárlói kártya
  +59 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Fallout 4 ismertető

2077-ben járunk, mintegy 200 évvel a Földet szinte teljes egészében kipusztító nukleáris holokauszt után. A helyszín Boston, Massachusetts állam, amely szintén teljesen elpusztult az atomkatasztrófa következtében. Ebben a világban már nincsenek szabályok, a régi értékrend teljesen eltűnt, de amíg él ezen a Földön ember, és vannak társai, addig talán van remény arra, hogy ebben a veszélyes, poszt-apokaliptikus környezetben is megtaláljuk az élet értelmét. Többek között ezt kutatjuk majd egy névtelen hős oldalán, aki a Vault 111 utolsó túlélőjeként az utóbbi két évszázadot hibernációban töltötte, most pedig készen áll arra, hogy megismerkedjen mindazzal, amit az emberiség utolsó maradéka megpróbált felépíteni a történteket követően.

"...újabb poszt-apokaliptikus kalandok várnak rád..."

Amint megalkotjuk saját karakterünket, és kilépünk a menedék biztonságából, egy egészen újfajta, mutánsokkal és veszélyekkel teli poszt-apokaliptikus világot ismerhetünk meg, illetve fedezhetünk fel szabadon, ahol a szerepjátékok legszebb hagyományai köszönnek majd vissza kalandozásaink során. A Fallout 4 minden tekintetben a közvetlen előd nyomdokaiban jár, ezáltal teljesen szabadon belebonyolódhatunk majd a Boston környékén kialakult frakciók problémáiba, megismerkedhetünk az új szabályokkal, megtanuljuk majd, hogy a szavaknak és a párbeszédeknek óriási erejük van – a történetet is befolyásolhatjuk ilyen formában –, de eközben a harc elől sem menekülhetünk el soha. A Bethesda legújabb szerepjátékában ugyanis lesznek konfliktusok, amelyeket nem tudunk diplomatikus úton rendezni, sőt bármikor belebotolhatunk sugárzástól mutálódott szörnyekbe, amikor csak a fegyverek erejével, és fejleszthető képességeinkkel tudjuk majd megoldani a problémát.

A Fallout 4 harcrendszere minden tekintetben az előző epizódra épül – ismét a taktikus, testrészekre koncentráló összecsapások kerültek a középpontba –, miközben a játékmenet alapjai sem változtak meg, mindössze kibővültek kissé. Azon túl ugyanis, hogy velünk lesz egy négylábú barátunk, lehetőségünk lesz saját házat építeni, amit nem csak csinosíthatunk majd, hanem bizonyos esetben védelméről is gondoskodnunk kell. Visszatér ezen felül a sorozat sajátosságának számító Pip-Boy, ami folyamatosan hasznos segítséggel lát el minket a veszélyes vidék felkutatása során, miközben több ezer tárgyat gyűjthetünk össze annak érdekében, hogy a craft-rendszer segítségével fegyvereket, páncélokat vagy egyebeket készíthessünk belőlük. Egy atomkatasztrófa utáni világban ugyanis minden értéket képvisel majd, még a legutolsó rozsdás csavar is!

 • A Fallout-sorozat legújabb részében újabb poszt-apokaliptikus kalandok várnak rád – ezúttal Boston közelében!
 • Kibővült formában térnek vissza a franchise sajátosságai, de akár már saját házat is építhetünk magunknak!
 • Fedezz fel szabadon egy atomkatasztrófa utáni világot, beszélgess, oldd meg a tucatnyi fő- és mellékküldetést, vagy harcolj, ha muszáj

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit / Windows 10 64-bit
Minimum CPUIntel Core i5-2300, 2.8 GHz | AMD Phenom II X4 945, 3.0 GHz
Minimum Memória8 GB
Minimum HDD30 GB
Minimum VGANVIDIA GTX 550 Ti 2GB | AMD Radeon HD 7870 2GB
Minimum DirectXDirectX 11
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit / Windows 10 64-bit
Ajánlott CPUIntel Core i7 4790, 3.6 GHz | AMD FX-9590, 4.7 GHz
Ajánlott Memória8 GB
Ajánlott HDD30 GB
Ajánlott VGANVIDIA GTX 780 3GB | AMD Radeon R9 290X 4GB
Ajánlott DirectXDirectX 11
További tartalom betöltése.