Kívánságlista

Euro Truck Simulator 2 – Mighty Griffin Tuning Pack DLC (PC) Letölthető
PC

1 099 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +11 pont

Euro Truck Simulator 2 – Mighty Griffin Tuning Pack DLC (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Euro Truck Simulator 2 – Mighty Griffin Tuning Pack DLC (PC) Letölthető ismertető

A kiegészítő futtatásához szükséges az Euro Truck Simulator 2 alapjáték Steam-es változata.

A kamion tuningolása olyasmi, ami minden kamionos szívéhez közel áll. Ha valaha is jártál kamionshow-n, tanúja lehettél annak, hogy egyes sofőrök hihetetlen mennyiségű szeretetet és energiát hajlandóak járműveikbe fektetni. Rengeteg króm, kézzel készült drága alkatrészek, lámpák és festések, amelyek egy átlagos kamionból képesek műalkotást varázsolni!

Fedezd fel te magad is ezt a jelenséget, és díszítsd fel az Euro Truck Simulator 2-ban Scania R és Scania Streamline kamionjaidat többek közt az alábbi, utólag értékesített alkatrészkombinációk millióival:

alvázburkolatok, hátsó lökhárítók, kipufogók, elülső maszkok és hűtőrácsok, védőrácsok, gallytörők, elülső és hátsó sárvédők, kerékagyak, ajtó és ablak burkolatok, festések, elülső jelvények, és számtalan fülkekiegészítő - mint például függönyök, bögrék, LED logók vagy műszerfaltábla - várnak.

 

(c) 2016 SCS Software. All brand names, trademarks, registered marks, logos, and symbols on vehicles in the game are property of their rightful owners. Used with kind permission.

 

További tartalom betöltése.