Kívánságlista

Endless Space 2 - Vaulters (PC) Letölthető
PC

3 549 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-01-18
 • Törzsvásárlói kártya
  +35 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 7+
 • play_for_work Aktiválás helye

Endless Space 2 - Vaulters (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Endless Space 2 - Vaulters (PC) Letölthető digitális kód hozzáférés

Endless Space 2 - Vaulters (PC) Letölthető ismertető

FIGYELEM! Az Endless Space 2 - Vaulters DLC 2018. január 25.-én, 18 órától aktiválható a Steam-en, de a kulcsokat már most, a rendeléssel egyidőben kiküldjük.

A tartalom használatához szükséges az Endless Space 2 alapjáték Steam változatának megléte.

 

Ez a kiegészítő az Endless Univerzum egyik legnépszerűbb frakcióját, a Vaultereket hozza vissza a játékba.
Az Endless Legend eseményeit követően ezek a makacs, és ellenálló emberek elhagyták Auriga haldokló bolygóját, hogy új otthont keressenek jövőjük építéséhez.

 

KUTATÁS AZ IGÉRET FÖLDJE UTÁN
A Vaulterek évszázadokat töltöttek otthonuk keresésével. Miután Auriga világán kötöttek ki, túl kellett élniük a zord éghajlatot, és a még durvább szomszédokat. Ismét a csillagok közt - vitathatatlan vezetőjüket, Ilona Zolya-t követve - a magukat most már Auriganoknak nevező emberek múltjuk nyomait keresik, és egy biztonságos helyet, amelyet végre otthonuknak nevezhetnek.

EGY JÓ VÉDELEM A LEGJOBB TÁMADÁS 
A Vaulterek egy tudományos és katonai orientációjú frakció. Védekező játékot folytatnak, amelyben a népességjellemzőkkel a rendszervédelemre fektetik a hangsúlyt. Teleport képességükkel képesek flottáik mozgatására a galaxisban, a Vaulter rendszerek között. Hatalmas szövetségesek a békeidőkben, és csak egy bolond provokálná őket.

EGY ERŐS CIVILIZÁCIÓKNAK SZÜKSÉGE VAN HŐSÖKRE...
Legendás kitartásuk és végtelen kíváncsiságuk miatt a Vaulter hősök jobb kormányzók, mint admirálisok. Képességeik a kiemelkedő rendszervédelmi bónuszoktól a megnövelt tudományos teljesítményekig terjednek.
A Vaulters kiegészítőben - megnyitható hősként - Opbot DV8 is visszatér.

...ÜTŐKÉPES FLOTTÁKRA...
A régi Auriga Mezari terveire emlékeztető Vaulter hajók olyanok, mint gyártóik: sokoldalúak, robosztusak, és gyönyörűek. Nagyszámú védelmi moduljuk és erős támogatókapacitásuk révén kemény ellenfelek a csatákban. Az egyik új egzotikus modul segítségével képesek megszállni az ellenség hajóit, hogy átvegyék felettük az irányítást.

...ÉS KÖNYÖRTELEN SZÖVETSÉGESEKRE.
Az egykoron Aurigán élő harcos-papok, az Irgalmas Nővérek is csatlakoztak az új otthont kereső Vaulterekhez. Mellékfrakcióként az igazságtalanság ellen küzdenek, és nem kegyelmeznek a gonosz erőinek.

SZÖVETSÉGET KÖTSZ A BECSTELEN KALÓZOKKAL?
A kalóz-diplomácia egy új, erőteljes eszköz, amellyel közös nevezőre juthatsz az űrbéli törvényenkívüliekkel. Fizetségért és támogatásért cserébe különös bánásmódban részesülhetsz, de akár arra is használhatod őket, hogy kegyetlenül megtámadj más frakciókat. A Vaulterek egy különleges képességgel is rendelkeznek, amellyel hajóikat kalózhajóknak álcázhatják.

TOVÁBBI CSELEKEDETEK ÉS KÜLDETÉSEK
Új cselekmények állnak a játékosok rendelkezésére, hogy döntő előnyt szerezzenek a többi civilizáció felett, amennyiben elsőként érik el ezeket. Ha pedig elég szerencsés vagy, rég elfeledett titkokra deríthetsz fényt felfedezése, és egy új küldetéssorozat teljesítésével.


A TARTALMAK ÖSSZEFOGLALÁSA

 • Vaulters fő civilizáció
 • Sisters of Mercy mellékfrakció 
 • Vaulters hősök
 • Vaulters különleges csomópont
 • Vaulters főküldetés
 • Kalóz-diplomácia
 • Opbot (hős)
 • Egzotikus hajómodulok
 • További cselekedetek
 • 4 felfedező-quest

 

 

 

© 2017 Amplitude Studios SAS. Published by SEGA. Endless Space, GAMES2GETHER, Amplitude Studios and the Amplitude Studios logo are registered trademarks of Amplitude Studios SAS in the U.S. and other countries. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

További tartalom betöltése.