Kívánságlista

Endless Space 2 - Untold Tales (PC) Letölthető
PC

969 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-03-12
 • Törzsvásárlói kártya
  +10 pont

Endless Space 2 - Untold Tales (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Endless Space 2 - Untold Tales (PC) Letölthető ismertető

A tartalom használatához szükséges az Endless Space 2 alapjáték Steam változatának megléte.

 

Lehet, hogy az Endless galaxist kevés hatalmas erő irányítja, de az univerzumot a mellékfrakciók tömege népesíti be, és mindegyikük saját történettel, hősökkel, és céllal rendelkezik. Az Endless Space 2: Untold Tales segít felfedezni a birodalmadban szétszórt, rejtett titkokat, érdekes történeteket, és megnyerő szereplőket.

 

TARTALOM

25 küldetés

A 25 mellékfrakció-küldetés segít néped jobb megértésében, miközben segítesz nekik mindennapi gondjaik legyőzésében, és abban, hogy furcsa titkokra derítsenek fényt.

 

4 mellékfrakció

Tedd rá a kezedet a négy új mellékfrakcióra amelyeket a GAMES2GETHER közössége választott ki: visszatérnek a Sower-ek az Endless Space-ből, és bemutatkozik a Sephaloros faj.

 

4 hős

Az Akadémia soraiban négy új egyént találsz, akiket Hősként fogadhatsz fel - és mindegyikük az új mellékfrakciókból származik.

 

 

 

© 2017 Amplitude Studios SAS. Published by SEGA. Endless Space, GAMES2GETHER, Amplitude Studios and the Amplitude Studios logo are registered trademarks of Amplitude Studios SAS in the U.S. and other countries. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

További tartalom betöltése.