Kívánságlista

Empathy: Path of Whispers (PC) Letölthető
PC

4 690 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +47 pont

Empathy: Path of Whispers (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Empathy: Path of Whispers (PC) Letölthető ismertető

Elvakít a fény, amint belépsz ebbe a teljesen megsemmisült, szinte már halottnak tűnő világba… Azonban egy pulzus gyengéden lüktet az elmédben. Mi történt ezen a helyen, ahonnan eltűntek az emberek, és emlékeik visszhangzanak a csendben? Ahol az érzelmek fizikai dolgokként jelennek meg, a levegőben lógva, csak arra várva, hogy valaki megérintse őket...

Az Empathy: Path of Whispers egy hangulatos, történetközpontú kalandjáték, ahol egy látszólag elhagyatott világot ismerhetsz meg az azt egykoron benépesítő emberek érzésein és emlékein keresztül, miközben a világ egyensúlyát próbálod helyreállítani. A mesélést és a felfedezést középpontba állítva a játékosok egy olyan szürreális világban találják magukat, amelyet az emberek érzelmei és emlékei alkotnak, és amelyeket manipulálhatnak és feltárhatnak. Ezek az elveszett emlékek jelentik a kulcsot a pusztuló világ helyreállításához, a titokzatos múlt megfejtéséhez, és a közelgő apokalipszis megállításához. Az innovatív történetmesélés révén a játék felfedezésre hívja a játékosokat, hogy megismerjék ezt a furcsa világot.

Jellemzők:

 • Fedezd fel és éld át más emberek emlékeit annak érdekében, hogy megváltoztasd a körülötted lévő világot, rejtvényeket oldj meg, és új területekhez szerezz hozzáférést.
 • Járj be egy furcsa világot, és tárd fel, hogy mi váltotta ki a csendes apokalipszist.
 • Kövesd a kibontakozó elbeszélést, amelyet átszőnek felfedezéseid.
 • Éld át a történetet számos szereplő első személyű perspektívájából, és használd az eszedet, hogy összefűzd az eseményeket.

 

 

 

Empathy: Path of Whispers © 2017 Pixel Night. Developed by Pixel Night. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Europe.

További tartalom betöltése.