Kívánságlista

Dragon Age Inquisition
PC

5 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-11-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Dragon Age Inquisition ismertető

Folytatással gyarapodik a Bioware népszerű fantasy szerepjátéka, ami ismét Thedas sötét, ám mégis csodálatos világába kalauzol majd el minket, ahol újfent háború és belviszály uralkodik, és ahol egy sötét erő bontogatja szárnyait. A Dragon Age Inquisition a rajongók legnagyobb örömére teljes egészében visszatér a nagyszerűen sikerült első rész vonalához, ezáltal egy vérbeli és egyben klasszikus RPG vár benne ránk, amelyben a történetnek és döntéseinknek legalább akkora szerep jut majd, mint a stratégiai érzéket is igénylő taktikus harcoknak.

"...folyamatosan újabb kihívások elé állít minket..."

A játékban az lesz az elsődleges feladatunk, hogy felállítsunk egy önkéntes Inkvizíciós Sereget, amivel újra a béke szigetévé varázsolhatjuk a világot. Ehhez azonban be kell járnunk Thedas legeldugottabb zugait, hogy minél több követőt találjunk magunknak az egyes frakciók és fajok között. Azonban bárhová is sodor minket az út, az izgalmas történet folyamatosan újabb kihívások elé állít minket, így a fő- és mellékküldetések között lavírozva előbb bizonyítanunk kell rátermettségünket, miszerint képesek vagyunk a nagy feladat teljesítésére.

A Dragon Age Inquisition egy minden eddiginél nagyobb és változatosabb, szabadon bejárható területtel kecsegtet, amit egy általunk megalkotott karakter oldalán fedezhetünk fel, méghozzá szabadon kiválasztott hősökkel, akik saját képességeikkel és tulajdonságaikkal lesznek segítségünkre a harcok során. Lehetünk nagyhatalmú mágusok vagy rettegett harcosok, de saját csapatunkat is felvértezhetjük az egyes kasztok képviselőivel, így csak mi döntjük el, hogy milyen harcmodorban és milyen taktika mentén küzdünk meg a sötétség erőivel szemben.

 • Életed legnagyobb kalandja vár rád Thedas földjén, ahol a te feladatod lesz, hogy egy Inkvizíciós Sereg létrehozásával szembeszállj a sötét erőkkel!
 • Csak rajtad múlik, hogy a történet milyen végkifejlettel zárul, de ne feledd: minden egyes döntésednek következménye lesz!
 • Csapatod oldalán egy óriási, szabadon bejárható világban kell érvényesülnöd, ahol megannyi veszély vár rád!
 • A sorozat első részét idéző játékmenetnek köszönhetően újra a taktikus harcoké lesz a főszerep!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows 7
Minimum CPUIntel Quad-Core 2.0 Ghz, Amd Quad-Core 2.5 Ghz
Minimum Memória4 GB
Minimum HDD26 GB
Minimum VGANvidia GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4870 vagy erősebb
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7
Ajánlott CPUIntel Quad-Core 2.0 Ghz, AMD Quad Core 2.5 Ghz
Ajánlott Memória8 GB
Ajánlott HDD26 GB
Ajánlott VGANvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.