Kívánságlista

Diablo III (3) - Reaper of Souls
PC

5 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-03-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +59 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

Diablo III (3) - Reaper of Souls ismertető

A Diablo III első teljes értékű kiegészítőjében az alapjáték után ismét ránk vár a feladat, hogy megmentsük a világot a pusztulástól, korábban ugyanis hiába öltük meg a játék főellenfelét, a Reaper of Souls története szerint most egy minden eddiginél nagyobb és veszélyesebb démon, a Halál Angyala fenyegeti a világot, és csak rajtunk múlik, hogy sikerül-e győzedelmeskednünk felette, vagy a gonosznak ezúttal sikerül kiviteleznie ördögi tervét.

"...egy vadonatúj fejezettel bővül a pokoli kaland..."

A Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő egyik legnagyobb újdonsága – a teljesen új fejezet, valamint az általa prezentált nagyszerű történet mellett –, hogy egy új kaszt megjelenésére is számíthatunk benne, méghozzá a Crusader, avagy a Lovag képében. A kérdéses karakter a harmadik részből mindig is hiányolt, ellenben a legendás Diablo II-ben igencsak népszerű Paladin örökségeit igyekszik ápolni, aki elsődlegesen nehéz páncélzatára és brutális fegyvereire alapoz a csatában, de érdekesség, hogy a varázslatoktól sem riad majd vissza, aminek köszönhetően még a legnagyobb csaták állását is megváltoztathatja.

A kiegészítő ezen kívül feljebbtornázza a szintkorlátot is, így a harcosunkkal elérhető maximális szint 60-ról 70-re emelkedik, aminek köszönhetően az új történeti szál során tovább erősíthetjük hősünket, de rengeteg új tárggyal, ruhával, fegyverrel, páncéllal és kiegészítővel is gazdagíthatjuk őt. Mi sem természetesebb, minthogy a Diablo III: Reaper of Souls-ban az új és rettenetes főellenség mellett számtalan új szörnyeteg is megjelenik majd, akik arra tették fel életüket, hogy mindenáron megakadályozzanak minket célunk elérésében.

 • A Diablo III első kiegészítőjében egy vadonatúj fejezettel bővül a pokoli kaland, amelyben egy minden eddiginél veszélyesebb és félelmetesebb főellenféllel kell majd megküzdenünk!
 • A vadonatúj karakternek köszönhetően a második rész Paladinjának legszebb hagyományait eleveníthetjük fel az erős páncélokkal és a közelharci fegyverekkel!
 • Több száz új felszerelés, páncél és fegyver mellett a szintkorlát is kibővült, így hősünk erősebb lehet, mint eddig bármikor!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows XP / Windows Vista / Windows 7
Minimum CPUIntel Pentium D 2.8 Ghz Amd Athlon 64 X2 4400+
Minimum Memória4 GB
Minimum HDD25 GB
Minimum VGANvidia 7800 GT, ATI Radeon X1950 Pro vagy erősebb
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7 / Windows 8
Ajánlott CPUIntel Core 2 Duo 2.4 Ghz, AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 Ghz
Ajánlott Memória4 GB
Ajánlott HDD25 GB
Ajánlott VGANvidia 260, AMD Radeon HD 4870 vagy erősebb
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.