-34%
Kívánságlista

Diablo III (3)
PC

5 890 Ft
3 890 Ft
Bruttó ár
 • Blizzard akció
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-05-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +39 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

Diablo III (3) ismertető

Majdnem 12 év telt el azóta, hogy utoljára fegyvert ragadtunk a Sanctuary világát fenyegető gonosz horda ellen, idén májusban viszont újra átélhetjük ezeket a szemet gyönyörködtető borzalmakat, mivel a gonosz visszatér. A hosszas várakozás csak még jobban felcsigázta a Diablo fanokat és bátran kijelenthetjük a nevükben, hogy megérte várni, hiszen a Blizzard egy minden, rajongói elvárásnak megfelelő játékot alkotott, ami egy újabb mérföldkőnek számít a játéktörténelemben.

"A világ megmentése ismét rajtad múlik..."

Többek között csodálatos grafika, letisztult harcrendszer, megújult karakterosztályok és egyedülálló innovációk jellemzőek a játék harmadik részére, amit nemsokára kezünkben is tarthatunk.

Bár a PvP rendszer csak később társul a játék mellé, az eddig látott képek és videók alapján egy jól kiforrott rendszert kapunk, ami még jobban növeli majd a játékélményt Sanctuary varázslatos világában.

A játék kulcsfontosságú eleme a fekete lélekkő (Black Soulstone), ami egy negyedik főgonosz, Asmodan lelkét rejti. Ő indítja el az eseményeket, szörnyhordáival leigázva az egyensúlyában megbontott világot, és föltámasztva testvéreit.

A világ megmentése ismét rajtad múlik: válassz egy hőst az ötféle, eltérő karakterosztályból, és vágj neki az immáron három dimenzióban pompázó, de játékmenetében hagyományokhoz hű Diablo III-nak!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows XP / Windows Vista / Windows 7
Minimum CPUIntel Pentium D 2.8 Ghz Amd Athlon 64 X2 4400+
Minimum Memória2 GB
Minimum HDD12 GB
Minimum VGANvidia 7800 GT, ATI Radeon X1950 Pro vagy erősebb
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7 / Windows 8
Ajánlott CPUIntel Core 2 Duo 2.4 Ghz, AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 Ghz
Ajánlott Memória2 GB
Ajánlott HDD12 GB
Ajánlott VGANvidia 260, AMD Radeon HD 4870 vagy erősebb
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.