Kívánságlista

Dead Island 2
PC

Besorolás alatt

 • Házhoz szállítás
  Előrendelhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  TBA 2020
 • Törzsvásárlói kártya
  +0 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Dead Island 2 ismertető

Miután Banoi szigetén sikeresen felvettük a harcot a rejtélyes zombi-apokalipszis alatt elszaporodó élőhalottakkal, a világ még korántsem menekült meg, a vírus ugyanis valahogyan kiszabadult a szigetről, és a szárazföldön is felütötte a fejét, így egyre-másra jelentik az újabb fertőzötteket Kaliforniából. Noha a katonaság azonnal intézkedett, ezáltal blokád alá vonta a veszélyes területet, a fenyegetés továbbra is óriási, és akárcsak az előző részben, nekünk is nagy szerepünk lesz abban, hogy a helyzet normalizálódjon. A trópusi környezet után azonban a Dead Island 2-ben egy hatalmas városban kell szembenéznünk a vérszomjas élőhalottakkal a túlélés érdekében, ami bizonyos szempontból könnyebb, míg más tekintetben sokkal nehezebb feladat lesz.

"...egy hatalmas városban kell szembenéznünk a vérszomjas..."

A Dead Island 2-ben a korábbi epizódokhoz hasonló játékmenet vár ránk, ezáltal ismét egy szerepjátékos hatásokkal rendelkező, ámde intenzív és izgalmas harcokat a középpontba állító FPS-t kapunk, amelyet egyedül, de a nyolcfős kooperatív módnak köszönhetően barátaink oldalán is átélhetünk majd. A játék egyik legnagyobb újdonsága, hogy a harcrendszer minden korábbinál gyorsabbá és látványosabbá vált, ezáltal lehetőségünk lesz már kombók alkalmazására is, amelyeknek hála szó szerint filmes élmények várnak majd ránk, miközben azon fáradozunk, hogy minél hatékonyabban és brutálisabban tegyük hatástalanná a vérszomjas zombikat.

Akárcsak a korábbi részekben, úgy a Dead Island 2-ben is különféle karakterosztályok közül választhatjuk ki a stílusunkhoz leginkább illeszkedő hőst, ezáltal lehetünk hunterek, berserkerek, speederek és bishopok. Mindegyik kaszt más és más játékélményt kínál az eltérő képességeknek köszönhetően, ezáltal speciális támadásokra, egyedi kombókra és fegyverekre számíthatunk tőlük, amelyeknek köszönhetően változatosabbá tehetjük a játékmenetet. Természetesen van, ami a Dead Island 2-ben sem változott meg, ezáltal például az óriási, szabadon bejárható világ, ami nemcsak minden eddiginél nagyobb, hanem interaktívabb is lett, és nem csak fenevadakkal töltötték meg a készítők, hanem egészséges emberekkel is, akik újabb küldetésekkel bízhatnak meg minket, csatlakozhatnak csapatunkhoz, de akár az életünkre is törhetnek, hiszen csak úgy, mint mi: ők is a túlélésért harcolnak.

 • Kaliforniában is felütötte a fejét a rejtélyes zombi-vírus, így a trópusi szigetvilág után most városi környezetben folytatódik a túlélés!
 • Járd be Kalifornia ismert helyszíneit, ismerd meg a történet többi szereplőjét és próbálj meg túlélni bármi áron egyedül, vagy barátaid oldalán!
 • Az új grafikus motornak köszönhetően minden eddiginél szebb és részletesebb látványvilág, valamint interaktívabb és nagyobb környezet vár rád!
További tartalom betöltése.